L’Oréal Paris Infallible Les Macarons dugotrajni mat tekući ruž za usne

2×
L’Oréal Paris Infallible Les Macarons dugotrajni mat tekući ruž za usne
L’Oréal Paris Infallible Les Macarons dugotrajni mat tekući ruž za usne
Preporučena maloprodajna cijena
81,00kn

Uštedite 13%
nijansa 828 Framboise Frenzy 7,6 ml
70,50kn

Kod: LOR07673 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 04. 03. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 08. 03. 2021.

Opis proizvoda L’Oréal Paris Infallible Les Macarons
Osobine

Priuštite svojim usnama slatku nagradu. Dugotrajni tekući mat ruž za usne L’Oréal Paris Infallible Les Macarons miriše na bademe, vaniliju i šlag te ćete se s njime osjećati kao u francuskoj slastičarnici. Kremasta tekstura s intenzivnom pigmentacijom lako se nanosi na usne zahvaljujući aplikatoru u obliku srca te ne ostavlja osjećaj ljepljivosti.

Osim toga otporan je i na razmazivanje – stoga s tim ružem možete bez straha zagristi primjerice upravo makrone, a da pritom vaša besprijekorna chic šminka ne bude narušena.

Karakteristike:

  • dugotrajan ruž za potpunu prekrivenost
  • intenzivno pigmentira
  • ne razmazuje se i ne preslikava
  • ima poseban aplikator za lako nanošenje
  • ostavlja ugodan osjećaj na usnama i ne lijepi se

Upute za upotrebu:
Ruž nanesite pomoću aplikatora od sredine usana prema krajevima. Nanesite po potrebi tijekom dana.

Osobine

Nijansa
crvena
Efekt
mat, dugotrajni

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.

Ocjena L’Oréal Paris Infallible Les Macarons2