L’Oréal Paris Double Extensionmaskara za produljenje trepavica

1×
L’Oréal Paris Double Extension maskara za produljenje trepavica
L’Oréal Paris Double Extension maskara za produljenje trepavica
nijansa Black 2 x 6 ml
67,85kn

Kod: LOR0025 | Dostupno
1
Poklon za vas
33 % popusta na kupnju odabranih L’Oréal Paris bestselera iznad 300 kn! U košaricu upišite kod lrp33hr.
DPD dostava na kopnu
srijeda 08. 04. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 10. 04. 2020.

Opis proizvoda L’Oréal Paris Double Extension
Osobine

Maskara za produljenje trepavica L’Oréal Paris Double Extension vaše će trepavice u prvom koraku ojačati i pripremiti za nanošenje boje, a u drugom božanstveno naglasiti. Rezultat su duge trepavice koje nisu slijepljene.

Svojstva:

  • produljuje trepavice do 80 %
  • trepavice su precizno odijeljene
  • trepavice njeguje, štiti i jača
  • ne razmazuje se i ne stvara grudice
  • pogodna za osjetljive oči i one koji nose kontaktne leće

Sastav:

  • ceramid R i D-pantenol – štiti i jača trepavice
  • oftalmološki ispitano

Način upotrebe:
Najprije nanesite na trepavice primer (korak 1.). Potom maskaru okrenite i odmah nakon prve aplikacije nanesite i drugi sloj (korak 2.). Četkicu uvijek prislonite na korijen trepavica, i povlačite u smjeru nagore.

Osobine

Nijansa
crna
Tip maskare
za produljenje

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.

Ocjena L’Oréal Paris Double Extension