L’Oréal Paris Color Riche Shineruž za usne s visokim sjajem

2×
L’Oréal Paris Color Riche Shine ruž za usne s visokim sjajem
L’Oréal Paris Color Riche Shine ruž za usne s visokim sjajem

Opis proizvoda L’Oréal Paris Color Riche Shine
Osobine

Zavedite sve oko sebe usnama sjajnim poput kristala. Ruž za usne s visokim sjajem L’Oréal Paris Color Riche Shine bogat je uljima koja mu daju izuzetno ugodnu teksturu i svjetlucavi efekt. Već nakon prvog poteza vaše će usne biti intenzivno pigmentirane, hidratizirane i blistavo sjajne.

Kristalom nadahnuto pakiranje postat će ukrasom svake kozmetičke torbice. Zahvaljujući širokoj ponudi prirodnih i odvažnijih nijansi, ovim ćete ružem savršeno naglasiti svaki look.

Karakteristike:

  • za blistavo sjajni izgled
  • hidratizira usne tijekom 12 sati
  • s intenzivnom pigmentacijom
  • uljna tekstura ugodna tijekom nošenja

Sastav:

  • ulje - intenzivno hrani usne i ruž čini ugodnim za nošenje

Način upotrebe:
Ruž nanesite na sredinu gornje usne, nježno protrljajte pa popunite rubove. Na kraju nanesite još jedan sloj. Za još sjajniji efekt na kraju dopunite šminku sjajilom za usne.

Osobine

Nijansa
nude
Efekt
sjajni

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.

Ocjena L’Oréal Paris Color Riche Shine