L’Oréal Paris Color Riche

gel završni lak za nokte

L’Oréal Paris Color Riche gel završni lak za nokte
L’Oréal Paris Color Riche gel završni lak za nokte
Besplatna dostava
13,5 ml
44,95kn

Kod: LOR2904 | Više od 20 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 08. 2019.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 08. 2019.
L’Oréal Paris Color Riche
13,5 ml | 44,95kn

Opis proizvoda L’Oréal Paris Color Riche

Lak za nokte L’Oréal Paris Color Riche Color Riche će vam u nekoliko trenutaka osigurati krasne i sređene nokte.

Svojstva:

  • osigurava visok sjaj
  • jača i čini nokte čvršćima
  • sprječava ljuštenje laka u boji

Način upotrebe:
Lak nanosite pomoću kista na nokte koji su odmašćeni i s kojih je uklonjen lak. Za bolji završni efekt nanesite 2 sloja.

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.