L’Oréal Paris Casting Sunkiss Tropical

sprej za posvjetljivanje prirodne kose

L’Oréal Paris Casting Sunkiss Tropical sprej za posvjetljivanje prirodne kose
L’Oréal Paris Casting Sunkiss Tropical sprej za posvjetljivanje prirodne kose
125 ml
48,19kn

Kod: LOR4804 | Više od 20 kom na zalihi
kom
Poklon za vas
Kupite bilo koje L’Oréal Paris proizvode iznad 115 kn i ostvarite 25 % popusta. Za ostvarenje popusta upišite kod paris25hr. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 24. 06. 2019.
L’Oréal Paris Casting Sunkiss Tropical
125 ml | 48,19kn

Opis proizvoda L’Oréal Paris Casting Sunkiss Tropical

Boja za kosu L’Oréal Paris Casting Sunkiss Tropical vašoj će kosi pružiti intenzivnu nijansu boje i blještavi sjaj.

Svojstva:

  • hrani i hidratizira kosu

Način upotrebe:
Koristiti upute u pakiranju.

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.