Preskočite na glavni sadržaj

Le Mini Macaron

O brendu Le Mini Macaron

I vi obožavate gel manikuru koja vam omogućuje nekoliko tjedana uživanja u predivnim bojama, čvrstoći i briljantnom sjaju vaših noktiju? Imamo dobre vijesti. Više nećete morati ići u salon da biste imali nokte kakve zaslužujete. Zahvaljujući brendu Le Mini Macaron, savršenu ćete manikuru lako napraviti sami, u udobnosti svoje kuće, i to za samo 15 minuta! Poželite dobrodošlicu apsolutnoj revoluciji na području proizvoda za nokte.

 

Zabavna i lagana - takva bi trebala biti njega noktiju, zato što su nokti posljednja stvar na svijetu koja bi vam trebala zadavati muke. Osnovni set za gel manikuru brenda Le Mini Macaron dopunite gel lakovima i pigmentima u raznim bojama. Tako ćete svaki put jedva čekati da dođe vrijeme za ponovno uređivanje noktiju.

Savršena manikura se ne može zamisliti bez savršeno njegovanih ruku. Jednostavno razmazite svoje ruke i nokte njegujućim maskama Le Mini Macaron inspiriranim neodoljivim francuskim slatkišima. Vanilija-badem, mandarina ili možda ruža - koja će biti vaša omiljena?

cijeli tekst sakriti tekst