Lalique Les Compositions Parfumées Pink Paradise parfemska voda za žene

Lalique Les Compositions Parfumées Pink Paradise parfemska voda za žene
Lalique Les Compositions Parfumées Pink Paradise parfemska voda za žene
100 ml
1.341,00kn

Kod: LAL02303 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 19. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 21. 05. 2021.

Opis Lalique Les Compositions Parfumées Pink Paradise
Sastav

Povedite svoja osjetila u posjet raju. Parfemska voda Lalique Les Compositions Parfumées Pink Paradise odvest će vas na mjesta u kojima sunčeve zrake mirišu na citruse, a voda se igra s crnim pijeskom na obali. Njezine paprene note miješaju se sa svježinom morskog povjetarca i stvaraju nebeski prozračan, ljupki, mirisni raj.

  • za žene koje preferiraju vodene mirise s drvenastim notama
  • idealan prije svega za dan u proljeće i ljeti
  • predstavljen u isto vrijeme kad i mirisi Lalique Electric Purple i Sweet Amber

Sastav mirisa:
U prvim trenutcima osjetit ćete sočnost limuna i gorke naranče praćene vodenim notama calonea. Potom će se razviti opojni mirisi jasmina i toplog heliotropa začinjeni prstohvatom papra. Zaključak mirisa pripada kremastim i drvenastim notama ambroksana, sandalovine i čarobno nježnog sastojka Iso E Super.

Priča o mirisu:
Delikatni ružičasti miris Lalique Pink Paradise nastao je kao dio kolekcije Les Compositions Parfumées koja je čarobna poput nakita u ruci draguljara. Pink Paradise je, poput ostalih mirisa iz kolekcije, inspiriran dragocjenim metalima, a njegova bogata mirisna kompozicija sastavljena je od pažljivo izabranih aromatičnih sastojaka.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
Vrsta mirisa
vodeni, drveni

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique Les Compositions Parfumées Pink Paradise