Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme toaletna voda za muškarce

Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme toaletna voda za muškarce
Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme toaletna voda za muškarce
50 ml

Kod: LAL0066 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme
Sastav

Doživite nesputanost uzbudljivih putovanja s muškom toaletnom vodom Lalique Hommage À L'Homme koja je poput ode čistoj muževnosti. Istaknite svoju osobnost i budite pravi muškarac zahvaljujući jakim začinskim i zemljanim notama ovog dnevnog mirisa.

  • začinski drvenasti miris
  • za muškarce koji se ne boje istaknuti u masi
  • pogodan za dnevno i večernje nošenje

Sastav mirisa
Početne note mirisa Lalique Hommage À L'Homme titraju na naizgled nespojivim žicama sačinjenim od dragocjenog šafrana, svježeg bergamota i slatkih ljubičica. Nesvakidašnja uvodna kombinacija prelijeva se u toplo slatke note tonka graha i pikantnog papra, dok na kraju ovog mirisnog koncerta nastupaju egzotično drvo agara, muževni mošus i labdanum.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
Vrsta mirisa
začinski, drveni

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique Hommage À L'Homme Hommage A L'Homme