Kérastase Résistancepoklon set (za oslabljenu kosu)

2×
Kérastase Résistance poklon set (za oslabljenu kosu)
Kérastase Résistance poklon set (za oslabljenu kosu)
Novo
Preporučena maloprodajna cijena
346,00kn

Uštedite 10%
poklon set (za oslabljenu kosu)
310,00kn

Kod: KER04132 | Dostupno

šampon za jačanje oslabljene i blago oštećene kose 250 ml + intenzina njega s učinkom jačanja slabe i lagano oštećene kose s ispucalim vrhovima 200 ml

1
DPD dostava na kopnu
srijeda 10. 06. 2020.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 15. 06. 2020.

Osobine

Tip kose
lomljiva kosa i ispucani vrhovi kose, oštećena kosa
Učinak
Za ispucane vrhove kose, regeneracija
Tip seta
Poklon set
Tip vlasišta
sve vrste vlasišta

O brendu Kérastase

Kozmetika Kérastase je jedna od najluksuznijih brandova njege za kosu. Njena povijest je započela 1964. godine kada je u laboratorijima kozmetičkog giganta L'Oréal nastala prva linija proizvoda ovog naziva.

U razvoju šampona, balzama, ulja i drugih proizvoda branda Kérastase sudjeluje više od 700 znanstvenika iz SAD, Kine Japana, Brazila i Indije. Kérastase obraća veliku pažnju na detaljno testiranje, pri čemu se oslanja, prije svega, na metode in vivo. Evaluacijski centar u Parizu (jedini ove vrste na svijetu) zapošljava 60 stručnjaka koji imaju na raspolaganju više od 8000 dobrovoljaca.

Kérastase nudi specijalne preparate za zaista sve tipove kose (slabu, zrelu, suhu, masnu, normalnu, kovrčavu i slično) koje vrlo rado upotrebljava veliki broj profesionalnih frizera. Među lica Kérastase ubrajaju se na primjer britanski super model Kate Moss.

Ocjena Kérastase Résistance