Kérastase Nutritivepoklon set II. (za suhu kosu)

3×
Kérastase Nutritive poklon set II. (za suhu kosu)
Kérastase Nutritive poklon set II. (za suhu kosu)
poklon set II. (za suhu kosu)

Kod: KER04030 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Bain Satin 2 šampon za suhu kosu 250 ml + intenzivna hranjiva maska za suhu kosu 200 ml + hranjivo termo zaštitno mlijeko za zaglađivanje za suhu kosu 150 ml

Opis proizvoda Kérastase Nutritive
Osobine

Razveselite sebe i svoje bližnje savršenim kozmetičkim setom Kérastase Nutritive Nutritive. Set s proizvodima za njegu kose oduševit će svakoga.

Svojstva:

  • komplet proizvoda za ljepotu vaše kose
  • za oštećenu kosu
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svaku ženu
  • za obnovu i njegu kose
  • lijepo upakirano

Način upotrebe:
Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.

Osobine

Tip kose
normalna kosa, suha kosa
Učinak
regeneracija, njega
Tip seta
Poklon set
Tip vlasišta
normalno vlasište

O brendu Kérastase

Kozmetika Kérastase je jedna od najluksuznijih brandova njege za kosu. Njena povijest je započela 1964. godine kada je u laboratorijima kozmetičkog giganta L'Oréal nastala prva linija proizvoda ovog naziva.

U razvoju šampona, balzama, ulja i drugih proizvoda branda Kérastase sudjeluje više od 700 znanstvenika iz SAD, Kine Japana, Brazila i Indije. Kérastase obraća veliku pažnju na detaljno testiranje, pri čemu se oslanja, prije svega, na metode in vivo. Evaluacijski centar u Parizu (jedini ove vrste na svijetu) zapošljava 60 stručnjaka koji imaju na raspolaganju više od 8000 dobrovoljaca.

Kérastase nudi specijalne preparate za zaista sve tipove kose (slabu, zrelu, suhu, masnu, normalnu, kovrčavu i slično) koje vrlo rado upotrebljava veliki broj profesionalnih frizera. Među lica Kérastase ubrajaju se na primjer britanski super model Kate Moss.

Ocjena Kérastase Nutritive