Kenzo Homme poklon set I. za muškarce

Kenzo Homme poklon set I. za muškarce
Kenzo Homme poklon set I. za muškarce

Kod: KZO04104 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

toaletna voda 2x100 ml

Opis Kenzo Homme
Sastav

Tražite idealan poklon za svoju bolju polovicu, brata ili tatu? Parfemski set za muškarce Kenzo Homme zasigurno će razveseliti svakog muškarca.

Set sadrži:

  • toaletna voda 2x100 ml

Sastav

Vrsta mirisa
vodeni, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Kenzo

Originalnost, kreativnost i kombinacija egzotičnih sastojaka inspiriranih azijskom kulturom. To je luksuzni brend Kenzo, veliki igrač u svijetu mode i parfema. Geslo brenda glasi „Svijet je lijep“, a u njegovom stvaralaštvu odražavaju se energija, radost, nekonformizam i inspiriranost prirodom.

Iza brenda Kenzo stoji dizajner Kenzo Takada, koji se iz Japana preselio u Pariz gdje je 1970. otvorio svoj prvi butik. Za brend Kenzo karakteristično je kombiniranje tradicionalnih japanskih elemenata s europskim stilom i pariškom elegancijom.

Kenzo parfemi su upravo onakvi kakav je i sam brend – zaigrani, šaroliki i maštoviti. Najpopularniji Kenzo parfem za žene je bez sumnje Flower by Kenzo. On kao da odgovara na pitanje „kako bi mirisao mak kad bi imao miris?”. Pažnje vrijedni su i ženski parfem s notama vanilije Kenzo Amour, kolekcija originalnih parfema Kenzo World ili parfem L’Eau Kenzo. Muškarce će pak oduševiti parfemska voda Kenzo Homme.

Ocjena Kenzo Homme