Kallos Super 9puder za posvjetljivanje i pramenove

Kallos Super 9 puder za posvjetljivanje i pramenove
Kallos Super 9 puder za posvjetljivanje i pramenove
500 g
68,30kn

Kod: KAL03455 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 01. 10. 2020.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 05. 10. 2020.

Opis proizvoda Kallos Super 9

Preparat Kallos Super 9 učinkovito uklanja boju s vaše kose i oslobađa vas tamnih pigmenata.

Svojstva:

  • posvjetljuje prirodnu i bojanu kosu
  • osigurava ravnomjerno posvjetljivanje
  • ima dugotrajni efekt
  • neutralizira neprirodno žutu nijansu

Način upotrebe:
Prije nanošenja je potrebno ispitati potencijalne negativne reakcije na posvjetljujući proizvod. Testirajte na maloj površini na koži i kosi. Nanesite ravnomjerno na kosu odmah nakon miješanja preparata (omjer je naveden na kutiji proizvoda). Za stvaranje smjese potrebno je upotrijebiti dodatnu aktivacijsku emulziju (razvijač) kojeg nema u pakiranju. Samo za profesionalnu upotrebu.

O brendu Kallos

Brand Kallos nudi cijenom povoljne, a istovremeno veoma kvalitetne proizvode za profesionalnu njegu kose, lica i tijela i mnogo dekorativne kozmetike. Tvrtka koju je 1978. godine u Budimpešti osnovao János Kallós nudi pouzdanost, osjetljivost u pristupu prema klijentima i bogat asortiman koji spremno reagira na zahtjeve tržišta.

Inovativni proizvodi Kallos su razvijani u vlastitim laboratorijima pomoću najmodernijih tehnologija. Velika pozornost se obraća na kvalitetu osnovnih sirovina i učinkovitih tvari, kao i na dizajn pakiranja. Sve to u skladu s aktualnim trendovima.

Brand Kallos je trenutno dostupan u 19 zemalja svijeta, a u svojoj rodnoj Mađarskoj se već godinama ubraja u lidere u području kozmetike za kosu. Iz velike ponude proizvoda Kallos svatko će nešto izabrati.

Ocjena Kallos Super 9