Juliette has a gun Not a Perfume parfemska voda za žene

19×
Juliette has a gun Not a Perfume parfemska voda za žene
Juliette has a gun Not a Perfume parfemska voda za žene
Akcija
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
939,00kn

Uštedite 46%
100 ml
499,00kn

Kod: JHG1165 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 13. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 15. 04. 2021.

Opis Juliette has a gun Not a Perfume
Sastav

U jednostavnosti je skrivena ne samo snaga, već i prekrasan parfem. Potpuno novu razinu jednostavnosti pruža vam parfemska voda Juliette Has a Gun Not a Perfume. Uz ovaj savršeno minimalistički neparfem s laganim mirisom sličnim jantaru, možete biti sigurni da se nikada nećete izgubiti u gomili.

  • svjež, moderan miris
  • jedini mirisni sastojak je sintetička molekula Cetalox
  • zahvaljujući jednostavnom sastavu, gotovo je hipoalergen

Priča o mirisu
Cetalox, poznat i pod nazivom ambroksan, uglavnom se koristi kao jedan od sastojaka za bazu parfema. Parfem Not a Perfume ga naglašava u svoj njegovoj ljepoti kao jedini mirisni sastojak. Rezultat je minimalistički, čist i elegantan parfem s notama ambroksana i bijelog mošusa.

Sastav

Sadržaj
ambroksan
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

Napisali smo o Juliette has a gun Not a Perfume
Članci

O brendu Juliette has a gun

Mirisi Juliette has a gun su inspirirani djelom Williama Shakespearea, no tipična renesansna romantika ovdje poprima moderne konture. Sam koncept branda simbolizira neovisnost i slobodu te ženama daje u ruke imaginarno oružje kako bi se mogle suočiti s muškarcima u vječitoj borbi spolova, strasti i ljubavi.

Brand Juliette has a gun je djelo Romana Riccija, unuka poznate dizajnerice Nine Ricci čiji su parfemi osvojili cijeli svijet. U svijet ljepote je tako 2006. ušla još jedna generacija ove obitelji koja se ne boji ići protiv pravila modernih parfema. Posebnu pažnju je privukao naprimjer miris Juliette has a gun Not a perfume koji se temelji na jedinom sastojku – ambroksanu.

Dizajn bočica, duhoviti koncept, osobnost glavnog kreatora i cijeli imidž od branda Juliette has a gun pravi osobitu platformu za ženu koja cijeni sama sebe, ne boji se provocirati, ali uz sve to i dalje ostaje biti žena.

Ocjena Juliette has a gun Not a Perfume19