Juliette has a gun Citizen Queenparfemska voda za žene

2×
Juliette has a gun Citizen Queen parfemska voda za žene
Juliette has a gun Citizen Queen parfemska voda za žene
100 ml

Kod: JHG1149 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Upišite u košaricu kod niche15 i dobit ćete 15 % popusta na sve niche parfeme.

Opis parfema Juliette has a gun Citizen Queen
Sastav

Miris iz kojeg zrači samopouzdanje i ženstvenost, a oscilira na granici između klasike i hipermoderne, može biti samo ženska parfemska voda Juliette Has a Gun Citizen Queen. Ona udahnjuje novu snagu nježnim puderastim notama.

  • puderast i kožni miris
  • za modernu ženu
  • ističe se svojom postojanošću

Sastav mirisa
Citizen Queen otvaraju aldehidne, odnosno sapunaste note, osvježene dozom bergamota. Samopouzdanjem ga ispunjavaju note kože i smole, a nježnom ženstvenošću cvjetne note tuberoze, perunike i cvijeta naranče. Slatko-topla kombinacija vanilije, labdanuma i baršunastog ambroksana obavija ovaj seksi miris velom tajanstvenosti. 

Priča o mirisu
Citizen Queen je miris s oblinama međuratnih holivudskih zvijezda i samopouzdanjem modernih žena. On piše modernu verziju romantične šekspirovske priče o Romeu i Juliji, samo što ovog puta, zbog svoje neuhvatljivosti, Julija ima puno više samopouzdanja, neustrašivosti i privlačnosti. 

Sastav

Sadržaj
mošus, labdanum, bergamot, ruža, slamnati cvijet, smola, aldehidi, puder, perunika, jantar, koža
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

O brendu Juliette has a gun

Mirisi Juliette has a gun su inspirirani djelom Williama Shakespearea, no tipična renesansna romantika ovdje poprima moderne konture. Sam koncept branda simbolizira neovisnost i slobodu te ženama daje u ruke imaginarno oružje kako bi se mogle suočiti s muškarcima u vječitoj borbi spolova, strasti i ljubavi.

Brand Juliette has a gun je djelo Romana Riccija, unuka poznate dizajnerice Nine Ricci čiji su parfemi osvojili cijeli svijet. U svijet ljepote je tako 2006. ušla još jedna generacija ove obitelji koja se ne boji ići protiv pravila modernih parfema. Posebnu pažnju je privukao naprimjer miris Juliette has a gun Not a perfume koji se temelji na jedinom sastojku – ambroksanu.

Dizajn bočica, duhoviti koncept, osobnost glavnog kreatora i cijeli imidž od branda Juliette has a gun pravi osobitu platformu za ženu koja cijeni sama sebe, ne boji se provocirati, ali uz sve to i dalje ostaje biti žena.

Ocjena Juliette has a gun Citizen Queen