Preskočite na glavni sadržaj

Illamasqua

Illamasqua

Naoružat će vas samopouzdanjem i omogućiti vam da šminkom izrazite svoju pravu osobnost. Britanski brand dekorativne kozmetike Illamasqua od samih početaka poseban naglasak stavlja na inkluzivnost i individualizam. Zahvaljujući jedinstvenim formulama i intenzivnim pigmentima njihovih proizvoda, možete pustiti svojoj mašti na volju i stvoriti savršen, izražajan ili netradicionalan look kakav ste oduvijek željeli.

Illamasqua se prvo pojavila kao zamisao britanskog marketinškog gurua Juliana Kynastona. Htio je stvoriti brand s antikonformističkim stavom i odvažnim stilom koji bi rušio konvencije kozmetičkog svijeta istovremeno dajući poticaj i snagu hrabrim pojedincima. Zamisao je postala stvarnost 2008. kada je brand Illamasqua konačno osnovan. Tržištu je predstavio pudere, rumenila, ruževe za usne, bronzere i kistove nadahnute supkulturama i alternativnom scenom. Arnold Langer kreirao je osnovnu liniju proizvoda nadahnutu mračnom, zabranjenom klupskom i kabaretskom scenom dvadesetih godina prošlog stoljeća.

Kozmetika Illamasqua sudjeluje u redefiniranju standarda ljepote. Ako to želite, može postati i vaš alat za odvažno samoizražavanje. Puderi Illamasqua savršeno će ujednačiti vaš ten. Za postojani mat finiš, isprobajte puder Illamasqua Skin Base, a ako dajete prednost izuzetno laganoj šminci, više će vam odgovarati Illamasqua Beyond Foundation. Neki od najprodavanijih proizvoda branda su primer Illamasqua Hydra Veil, olovka za konturiranje Illamasqua Gel Sculpt i highlighter Illamasqua.

cijeli tekst sakriti tekst