Hugo Boss HUGO Nowtoaletna voda za muškarce

Hugo Boss HUGO Now toaletna voda za muškarce
Hugo Boss HUGO Now toaletna voda za muškarce
Novo
125 ml
588,00kn

Kod: HUG12838 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
utorak 07. 04. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 09. 04. 2020.

Opis parfema Hugo Boss HUGO Now
Sastav

Prošlost je u prošlosti, a što će tek biti, to nitko ne zna. Muška toaletna voda Hugo Boss HUGO Now uvijek će vas podsjećati na činjenicu da je sadašnjost jedino što vam stvarno pripada. Stoga je zgrabite, jer vaše vrijeme dolazi upravo... sada!

  • limitirana edicija koja prati stope kultnog parfema Hugo Man
  • za muškarce koji znaju prepoznati i iskoristiti pravi trenutak
  • svako nanošenje ovog parfema podiže muškarcu samopouzdanje i otvara mu nove mogućnosti

Sastav mirisa
Prvo će vas zaintrigirati energijom i svježinom bogata limunova kora sa slatko začinskim kardamomom. Potom nastupa samopouzdana, muževna strana mirisa u obliku svježih vodenih nota i rashlađujuće metvice, ublažene mirisom lavande. Toaletna voda polako iščezava na vetiveru, mirisu punom proturječja.

Priča o mirisu
„Živite u sadašnjosti i postanite junak svojega života!” Ovaj izazov, upućen odrastajućoj generaciji, odzvanja kampanjom koja prati predstavljanje novog parfema Hugo Boss HUGO Now. Zaštitno lice i ambasador ove toaletne vode, kao i čitavog modnog brenda HUGO, postao je Liam Payne - pjevač i ikona suvremene mlade generacije.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
limunska kora, kardamom
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
vodeni tonovi, ljekovita lavanda, aromatični tonovi, metvica
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
vetiver
Vrsta mirisa
aromatična

O brendu Hugo Boss

Brand Hugo Boss sinonim je luksuzne i kvalitetne mode za muškarce, modnih detalja i kozmetike. Već od osnutka postao je veoma tražen zbog odlične kvalitete materijala i njemačkog smisla za detalj i preciznost.

Tvrtka Hugo Boss temelji svoju djelatnost na velikoj posvećenosti potrebama i željama svojih klijenata. Situacija je identična i u proizvodnji parfema gdje se velika pažnja posvećuje odabiru onih najkvalitetnijih sastojaka. Zahvaljujući već spomenutim činjenicama, danas je Hugo Boss vodeća figura u području mode za muškarce, iako svoj parfem ili ekskluzivni komad odjeće ovdje mogu odabrati i žene.

Prvi miris Hugo Boss nastao je 90-ih godina prošloga stoljeća, a danas ovaj brand nudi nekoliko linija modernih parfema za žene i muškarce koji su prilagođeni suvremenom stilu života. Parfemi Hugo Boss precizno su kreirani s namjerom ukazivati na jaku osobnost svoga vlasnika, te u isto vrijeme naglašavaju i njegovu ljepotu.

Ocjena Hugo Boss HUGO Now