Skip to main content

Hugo BossBOSS Bottled Oud Saffron parfemska voda za muškarce

Hugo Boss BOSS Bottled Oud Saffron parfemska voda za muškarce
Hugo Boss BOSS Bottled Oud Saffron parfemska voda za muškarce
Akcija
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
900,00kn

Uštedite 55%
100 ml
399,00kn

Dostupno | Kod: HUG12835
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 01. 02. 2022.
Osobno preuzimanje
utorak 01. 02. 2022.

Poštujete tradiciju, ali ste istovremeno i više nego otvoreni za mogućnosti koje nudi suvremeni svijet? Onda je parfemska voda Hugo Boss BOSS Bottled Oud Saffron kao stvorena za vas.

Začinsko-cvjetne note ruže i šafrana, zajedno sa senzualnim notama smole, bit će vam stalni podsjetnik na vrijednosti i postupke koji zaista tvore vašu osobnost.

  • drvenasto-začinski miris za muškarce
  • limitirano izdanje parfema Hugo Boss Bottled Oud
  • zaštitno lice parfema je glumac Chris Hemsworth

Sastav mirisa
Miris BOSS Bottled Oud Saffron ističe se odmah na početku po sofisticiranim notama ruže koje se savršeno isprepliću sa začinskim notama šafrana. Do gornjih nota mirisne kompozicije dovest će vas umirujuće i tople note smole labdanum. Miris ove parfemske vode nastavlja se u senzualnim drvenastim notama drva agar.

Priča o mirisu
Cijela kolekcija parfema BOSS Bottled kreirana je za takozvanog „muškarca današnjice”, koji bi prema filozofiji Hugo Bossa trebao biti svestran i kompleksan, profesionalno uspješan, trebao bi cijeniti obiteljske vrijednosti i biti društveno angažiran.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
ruža, šafran
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
labdanum, smola
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
drvo agara
Vrsta mirisa
začinski, drveni

Brand Hugo Boss sinonim je luksuzne i kvalitetne mode za muškarce, modnih detalja i kozmetike. Već od osnutka postao je veoma tražen zbog odlične kvalitete materijala i njemačkog smisla za detalj i preciznost.

Tvrtka Hugo Boss temelji svoju djelatnost na velikoj posvećenosti potrebama i željama svojih klijenata. Situacija je identična i u proizvodnji parfema gdje se velika pažnja posvećuje odabiru onih najkvalitetnijih sastojaka. Zahvaljujući već spomenutim činjenicama, danas je Hugo Boss vodeća figura u području mode za muškarce, iako svoj parfem ili ekskluzivni komad odjeće ovdje mogu odabrati i žene.

Prvi miris Hugo Boss nastao je 90-ih godina prošloga stoljeća, a danas ovaj brand nudi nekoliko linija modernih parfema za žene i muškarce koji su prilagođeni suvremenom stilu života. Parfemi Hugo Boss precizno su kreirani s namjerom ukazivati na jaku osobnost svoga vlasnika, te u isto vrijeme naglašavaju i njegovu ljepotu.