Hugo BossBOSS The Scent poklon set za muškarce

1×
Hugo Boss BOSS The Scent poklon set za muškarce
Hugo Boss BOSS The Scent poklon set za muškarce

Kod: HUG13135 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

toaletna voda 50 ml + čvrsti dezodorans 70 g

Opis Hugo Boss BOSS The Scent
Sastav

Tražite idealan poklon za svoju bolju polovicu, brata ili tatu? Parfemski set za muškarce Hugo Boss BOSS The Scent zasigurno će razveseliti svakog muškarca.

Svojstva:

  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svakog muškarca
  • topao parfem, idealan za hladnije dane

Set sadrži:

  • toaletna voda 50 ml
  • čvrsti dezodorans 70 g

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična, začinski
Tip seta
Poklon set

O brendu Hugo Boss

Brand Hugo Boss sinonim je luksuzne i kvalitetne mode za muškarce, modnih detalja i kozmetike. Već od osnutka postao je veoma tražen zbog odlične kvalitete materijala i njemačkog smisla za detalj i preciznost.

Tvrtka Hugo Boss temelji svoju djelatnost na velikoj posvećenosti potrebama i željama svojih klijenata. Situacija je identična i u proizvodnji parfema gdje se velika pažnja posvećuje odabiru onih najkvalitetnijih sastojaka. Zahvaljujući već spomenutim činjenicama, danas je Hugo Boss vodeća figura u području mode za muškarce, iako svoj parfem ili ekskluzivni komad odjeće ovdje mogu odabrati i žene.

Prvi miris Hugo Boss nastao je 90-ih godina prošloga stoljeća, a danas ovaj brand nudi nekoliko linija modernih parfema za žene i muškarce koji su prilagođeni suvremenom stilu života. Parfemi Hugo Boss precizno su kreirani s namjerom ukazivati na jaku osobnost svoga vlasnika, te u isto vrijeme naglašavaju i njegovu ljepotu.

Ocjena Hugo Boss BOSS The Scent1