Hugo Boss BOSS Bottled Tonictoaletna voda za muškarce

2×
Hugo Boss BOSS Bottled Tonic toaletna voda za muškarce
Hugo Boss BOSS Bottled Tonic toaletna voda za muškarce
Besplatna dostava
679,00kn

Uštedite 50%
100 ml
339,50kn

Kod: HUG6186 | Dostupno
1

Dodano u košaricu

Hugo Boss BOSS Bottled Tonic toaletna voda za muškarce
| 1 kom | 339,50kn
DPD dostava na kopnu
petak 25. 10. 2019.
DPD dostava na otoke
utorak 29. 10. 2019.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Hugo Boss BOSS Bottled Tonic
Sastav

Toaletna voda za muškarce Boss Bottled od Hugo Bossa je savršeni pratitelj svakog muškarca koji svaki dan teži k uspjehu. Uživajte i vi u osvježavajućem i elegantnoj interpretaciji legendarnog mirisa Boss Bottled i postignite sve svoje ciljeve.

  • svježi citrusno-začinski miris
  • za modernog i uspješnog muškarca
  • idealan miris za dan, pogodan prije svega za toplije vrijeme

Sastav mirisa
Početak toaletne vode je iznenađujuće osvježavajući – spaja u sebi tonove limuna, oštrog grejpa, gorke naranče i zelene jabuke. Zavodljivi začinjeni koktel koji predstavlja srce mirisa se sastoji od esencija đumbira, cimeta, klinčića i geranija. Suha i zemljana baza je utemeljena na akordima vetivera i drveća i cijeloj mirisnoj kompoziciji daje senzualnost i eleganciju.

Sastav

Glava
gorka naranča, grejp, jabuka, limun
Srce
cimet, đumbir, iglica, klinčić
Baza
drvene note, vetiver
Vrsta mirisa
drveni, začinski

O brendu Hugo Boss

Brand Hugo Boss sinonim je luksuzne i kvalitetne mode za muškarce, modnih detalja i kozmetike. Već od osnutka postao je veoma tražen zbog odlične kvalitete materijala i njemačkog smisla za detalj i preciznost.

Tvrtka Hugo Boss temelji svoju djelatnost na velikoj posvećenosti potrebama i željama svojih klijenata. Situacija je identična i u proizvodnji parfema gdje se velika pažnja posvećuje odabiru onih najkvalitetnijih sastojaka. Zahvaljujući već spomenutim činjenicama, danas je Hugo Boss vodeća figura u području mode za muškarce, iako svoj parfem ili ekskluzivni komad odjeće ovdje mogu odabrati i žene.

Prvi miris Hugo Boss nastao je 90-ih godina prošloga stoljeća, a danas ovaj brand nudi nekoliko linija modernih parfema za žene i muškarce koji su prilagođeni suvremenom stilu života. Parfemi Hugo Boss precizno su kreirani s namjerom ukazivati na jaku osobnost svoga vlasnika, te u isto vrijeme naglašavaju i njegovu ljepotu.

Ocjena Hugo Boss BOSS Bottled Tonic

4.0
1
1
Prikazati ocjenu prema osobinama
izgled bočice
postojanost mirisa
intenzitet
ukupni dojam