GUERLAINShalimar Millésime Vanilla Planifolia parfemska voda za žene

1×
GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia parfemska voda za žene
GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia parfemska voda za žene
50 ml

Kod: GUR14413 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia
Sastav

Parfem koji odaje počast vaniliji – legendarnom sastojku u svijetu parfema.

Obavijte se mirisom koji odaje počast jednom od najluksuznijih sastojaka na svijetu – vaniliji. Parfemska voda za žene GUERLAIN Shalimar Millesime Vanilla Planifolia otkriva je u ekskluzivnoj mirisnoj kompoziciji, koja je još jedan dokaz vrhunskog umijeća branda Guerlain. Svaki ljubitelj orijentalnih parfema jednostavno mora posjedovati ovo remek-djelo.

  • orijentalni miris s izražajnom vanilijom
  • vrlo senzualan gurmanski parfem u limitiranom izdanju
  • kožni element oko grla flakona asocira na vaniliju u sastavu

Sastav mirisa
Na početku možete osjetiti note bergamota i ukusnog badema, zatim će vam pozornost privući profinjene note vanilije, koje se zadržavaju do samog kraja. Baza parfema, u kojoj se krije i čisti mošus, upotpunjuje cijeli doživljaj.

Priča o mirisu
Vanilija je karakterističan i neizostavan sastojak parfemskih voda Shalimar, no parfemska voda Shalimar Millesime Vanilla Planifolia predstavlja je u iznimno bogatoj i neodoljivoj dozi. U njezinoj mirisnoj kompoziciji upotrijebljena je tinktura vanilije dobivena zahvaljujući jedinstvenom umijeću branda Guerlain, a tu je i ekstrakt vanilije dobiven maceracijom mahuna vanilije s Madagaskara.

Vanilija se za ovaj parfem ručno bere iz organskog uzgoja, a zatim se obrađuje u tvornicama Guerlain – i to u strojevima koji se upotrebljavaju od nastanka parfema Shalimar, odnosno otprilike 100 godina. Dizajn flakona čuva elemente flakona koji je još 1925. predstavio Raymond Guerlain.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bergamot, badem
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
ruža, vanilija
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
opoponax, vanilija, mošus
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia