GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentielparfemska voda uniseks

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel parfemska voda uniseks
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel parfemska voda uniseks
125 ml

Kod: GUR2904 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis parfema GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel
Sastav

Karizmatična, zavodljiva i nezaboravna. Ovi atributi najbolje opisuju uniseks parfemsku vodu Guerlain Les Absolus d’Orient Oud Essentiel, koja veliča jedinstveni miris ouda – dragocjenog drveta, čiji će vas miris odmah prenijeti na Daleki istok.

  • svjež drvenasti parfem
  • uniseks miris – za žene i muškarce
  • inspiriran Dalekim istokom

Sastav mirisa
Uvod mirisne kompozicije razveselit će vaša osjetila pelargonijom i dragocjenim šafranom. U srcu parfema do izražaja najviše dolaze agar i cedar u pratnji bugarske ruže. Baza parfema, koja se najdulje zadržava na koži, sadrži note kože, tamjana i drveta gvajaka.

Priča o mirisu
Parfemska voda Guerlain Oud Essentiel, lansirana 2017., dio je kolekcije Les Absolus d'Orient, koja se temelji na prvoklasnim prirodnim sastojcima. Svi parfemi iz ove kolekcije nadahnuti su Dalekim istokom, što je vidljivo i iz luksuznih flakona. Iza njezine mirisne kompozicije stoji talentirani parfumer Thierry Wasser.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
šafran, pelargonija
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
drvo cedra, ruža, drvo agara
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
tamjan, drvo gvajaka, koža
Vrsta mirisa
kožni, drveni

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel