GucciFlora parfemska voda za žene

7×
Gucci Flora parfemska voda za žene
Gucci Flora parfemska voda za žene
Besplatna dostava
75 ml
626,90kn

Dostupno | Kod: GUC2307
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
petak 21. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
petak 21. 01. 2022.

Parfemska voda Flora by Gucci je stvorena za ženu koja će biti zvijezda svakog društva. Isprobajte i vi zavodljivi koktel cvijeća i budite nezanemarivi!

  • elegantni cvjetni miris
  • za modernu ženu sa stilom
  • pogodan kako za dan, tako i za specijalne prigode

Sastav mirisa
Na samom početku se prepliću nježni božur i sočni agrumi sa slatkom mandarinom. Nakon nekog vremena će vas preplaviti opojna cvjetna aroma iza koje stoji spoj latica ruže i osmantusa. Baza kompozicije donosi akorde sandalovine, pačulija i ružičastog papra.

Priča o mirisu
Cvijeće predstavlja veliku inspiraciju za brand Gucci. Godine 1966. je poznati ilustrator Vittorio Accornero dizajnirao danas već legendarni šal Flora za kneginju Monaka, Grace Kelly. Na svilenoj tkanini su oslikane razne vrste cvijeća i drugih biljaka. Upravo šal Flora je inspirirao nastanak ovog istoimenog mirisa koji je predstavljen 2010.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
agrumi, mandarina, božur
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
mirisnica, ruža
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
ružičasti papar, pačuli, sandalovina
Vrsta mirisa
cvjetni

Progresivni, inovativni i brand koji označava smjer – Gucci formira svijet mode već sto godina. Njihovi moderni i eklektični proizvodi predstavljaju vrhunac talijanskog zanatskog umijeća i kao takvi su nenadmašivi svojom kvalitetom i smislom za detalje.

Od samog početka, tj. od 1921. godine je iza svega bio neprimjetni Guccio Gucci koji je osnovao radionicu za obradu kože. Svakako u tom trenutku nije niti mislio da je upravo dao ime modnoj legendi koja će jednoga dana osvojiti svijet.

Danas brand Gucci više ne blista samo na modnim revijama, nego je svoju kolekciju proširio i na druge modne dodatke kao i na kozmetiku i parfeme. Među najpoznatije svakako spada aromatični miris za muškarce Gucci Guilty ili romantični cvjetni miris za žene Gucci Bloom.

Prema viziji aktualnog tvorca, ravnatelja Alessandra Michelija, brand Gucci je ponovno definirao luksuz 21. stoljeća i time učvrstio svoju poziciju jedne od najtraženijih modnih kuća na svijetu.