Givenchy Very Irrésistibletoaletna voda za žene

2×
Givenchy Very Irrésistible toaletna voda za žene
Givenchy Very Irrésistible toaletna voda za žene
75 ml
460,00kn

Kod: GIV0157 | Dostupno
1
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.
DPD dostava na kopnu
utorak 03. 11. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 05. 11. 2020.

Opis parfema Givenchy Very Irrésistible
Sastav

Iznenađujuća, očaravajuća i spontana. Ove riječi savršeno opisuju žensku toaletnu vodu Givenchy Very Irrésistible - prvi ženski aromatični, cvjetni parfem. U njoj se nalazi francuska elegancija s neočekivanim pomakom. Njezina odvažna mirisna kompozicija krije romantičnu ružu s aromatičnim kineskim anisom. Njihov će spoj pružiti vašim osjetilima zaista fantastičan doživljaj.

  • prvi ženski aromatični cvjetni parfem
  • u mirisnoj kompoziciji glavnu ulogu igraju ruže
  • za dan i posebne prilike

Sastav mirisa
U uvodu mirisne kompozicije glavnu ulogu igra aromatični kineski anis. Nakon njega u prvi plan stupa ruža u različitim izvedbama, dopunjena sporišem i pačulijem. Naziv ne laže, ovaj je miris zaista neodoljiv!

Priča o mirisu
Toaletna voda je lansirana 2012. Njezino zaštitno lice je očaravajuća Amanda Seyfried. Minimalistički, a istovremeno maštovit flakon u ružičastoj boji, savršeno odražava karakter mirisa.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
kineski anis
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
ruža
Vrsta mirisa
aromatična, cvjetni

O brendu Givenchy

Luksuzni modni komadi, kvalitetna kozmetika i prekrasni parfemi. To je francuski brend Givenchy koji već više od 60 godina odaje počast modi i ljepoti izazivajući svoje kupce da pronađu svoj vlastiti, jedinstveni stil i budu ono što jesu.

Priča brenda Givenchy rodila se u Parizu 1952. kada je dizajner Hubert de Givenchy pod svojim imenom osnovao modnu kuću. Godinu kasnije upoznao je Audrey Hepburn i počeo usko surađivati s njom. Givenchy je dizajnirao mnoge filmske kostime i haljine za društvena događanja za svoju ljupku muzu.

Potom je 1957. Givenchy predstavio parfem L'Interdit, kreiran posebno za očaravajuću glumicu. Tako su nastali Parfums Givenchy. Novi nezaboravni parfemi i širenje Givenchyja u svijet kozmetike započeo je 1989.

Osim legendarnog Givenchy L'Interdit, koji je u međuvremenu dočekao novu, moderniju interpretaciju u obliku ljupkog cvjetnog parfema, izuzetno su omiljeni i parfemi Givenchy Irresistible i Gentleman Givenchy.

Bezvremenski Givenchy parfemi stavljaju osobnost osobe koja ih nosi u prvi plan. Zahvaljujući jedinstvenom mirisnom potpisu ostat ćete u sjećanju sviju oko vas.  

Ocjena Givenchy Very Irrésistible2