Givenchy Insensé Ultramarine toaletna voda za muškarce

1×
Givenchy Insensé Ultramarine toaletna voda za muškarce
Givenchy Insensé Ultramarine toaletna voda za muškarce
100 ml
519,00kn

Kod: GIV0095 | Dostupno

Ovaj proizvod je tvornički pakiran bez folije.

1
DPD dostava na kopnu
srijeda 04. 08. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 09. 08. 2021.

Opis Givenchy Insensé Ultramarine
Sastav

Živite punim plućima, volite prirodu i privlači vas otvoreno more? Onda je toaletna voda za muškarce Givenchy Insensé Ultramarine kao stvorena za vas! Zavodljiva je, dinamična i puna nesputane energije, kao stvorena za dane pune pustolovina, ne samo na moru.

  • svjež, aromatičan parfem s vodenim notama
  • za muškarce od akcije koji žive punim plućima
  • podsjeća na svježinu mora

Sastav mirisa
Svježina, čistoća i temperament. Ove riječi najbolje opisuju parfem Givenchy Insensé Ultramarine. U njezinoj modernoj, dinamičnoj mirisnoj kompoziciji glavnu ulogu igraju galban, topla cedrovina i aromatični vetiver.

Priča o mirisu
Parfem je lansiran 1994. Iza njegove mirisne kompozicije stoji parfumer Christian Mathieu. Svjež karakter vodenog parfema evocira i sam flakon.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
galbanum
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
drvo cedra
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
vetiver
Vrsta mirisa
vodeni, drveni

O brendu Givenchy

Luksuzni modni komadi, kvalitetna kozmetika i prekrasni parfemi. To je francuski brend Givenchy koji već više od 60 godina odaje počast modi i ljepoti izazivajući svoje kupce da pronađu svoj vlastiti, jedinstveni stil i budu ono što jesu.

Priča brenda Givenchy rodila se u Parizu 1952. kada je dizajner Hubert de Givenchy pod svojim imenom osnovao modnu kuću. Godinu kasnije upoznao je Audrey Hepburn i počeo usko surađivati s njom. Givenchy je dizajnirao mnoge filmske kostime i haljine za društvena događanja za svoju ljupku muzu.

Potom je 1957. Givenchy predstavio parfem L'Interdit, kreiran posebno za očaravajuću glumicu. Tako su nastali Parfums Givenchy. Novi nezaboravni parfemi i širenje Givenchyja u svijet kozmetike započeo je 1989.

Osim legendarnog Givenchy L'Interdit, koji je u međuvremenu dočekao novu, moderniju interpretaciju u obliku ljupkog cvjetnog parfema, izuzetno su omiljeni i parfemi Givenchy Irresistible i Gentleman Givenchy.

Bezvremenski Givenchy parfemi stavljaju osobnost osobe koja ih nosi u prvi plan. Zahvaljujući jedinstvenom mirisnom potpisu ostat ćete u sjećanju sviju oko vas.  

Ocjena Givenchy Insensé Ultramarine