Estée LauderDouble Wear Stay-in-Place pumpica za puder

8×
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place pumpica za puder
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place pumpica za puder
50,67kn

Kod: EST4484 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 25. 10. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 27. 10. 2021.

Opis Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Pumpica za puder Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place omogućit će vam još jednostavnije i ugodnije nanošenje vašeg omiljenog pudera. Upotrijebite je umjesto originalnog aplikatora i s nekoliko pritisaka na pumpicu uvijek dobijte idealnu količinu pudera. Sada ćete nanošenje pudera Double Wear Stay-in-Place i kod kuće i na putu svladati uz više elegancije.

Karakteristike:

  • pumpica savršeno pristaje bočici pudera Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place
  • osigurava idealno doziranje proizvoda na ruku, kist ili spužvicu
  • omogućuje nanošenje pudera jednom rukom
  • olakšava i ubrzava šminkanje

Način upotrebe:
Postavite pumpicu na puder Estée Lauder Double Wear Stay-in Place. Kod prvog korištenja treba više puta pritisnuti pumpicu kako bi se ispunila sadržajem.

O brendu Estée Lauder

Estée Lauder kozmetika nosi ime svoje osnivačice koja je u 20. stoljeću izazvala doslovce revoluciju u svijetu ljepote. Kao nećakinja ljekarnika, Estée je još od rane mladosti bila u doticaju s proizvodnjom kozmetike te je uskoro pripremila svoju prvu kremu za lice. Godine 1946. je pokrenula prodaju vlastitih Estée Lauder proizvoda.

Brand Estée Lauder je izgrađen na posvećenosti, ustrajnosti i strasti. Estée je često posjećivala salone ljepote u cijelom New Yorku. Brand je napredovao zahvaljujući preporukama pojedinih kupaca i Estée Lauder proizvodi za njegu lica su uskoro stekli slavu.

Mala tvrtka postupno se pretvorila u vrhunski brand međunarodnog karaktera. Legendarni Estée Lauder puder danas je sastavni dio kozmetičke opreme mnogih žena, a Estée Lauder krema za lice je zahvaljujući luksuznim sastojcima i znanstvenom pristupu to najbolje što možete svojoj koži priuštiti. Filozofija branda Estée Lauder vrlo je jednostavna – svaka žena može izgledati lijepo, bez obzira na godine.

Ocjena Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place6