Escada Miami Blossom

toaletna voda za žene 100 ml

2×
Escada Miami Blossom toaletna voda za žene 100 ml
Escada Miami Blossom toaletna voda za žene 100 ml
100 ml

Kod: ESC01598 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Escada Miami Blossom
100 ml

Opis parfema Escada Miami Blossom

Toaletna voda Escada Miami Blossom neodoljivo je zavodljiv i jedinstven miris koji će vas svojim intenzitetom i luksuznom notom jednostavno omamiti.

  • cvjetno-voćni miris
  • za senzualnu ženu
  • za svaki dan

Sastav

Glava
borovnica, lubenica, naranča
Srce
ananas, cvijet tiare, jasmin, tuberoza
Baza
ambroksan, mošus, sandalovina
Vrsta mirisa
cvjetni, voćni

O brendu Escada

Escada je jedan od magičnih pojmova u svijetu mode i mirisa. Ovo ime skriva veličanstveni luksuz, visoki standard kvalitete i kombinaciju istinskih osnova i najnovijih trendova koja funkcionira. Danas je Brand Escada prisutan u 60 zemalja svijeta i u njegovoj ponudi pronaći ćete brandiranu modu za žene, torbe, cipele, naočale i naravno proizvodnju parfema.

Fenomen Escada rodio se 1978. godine u Munchenu, osnovali su ga supružnici Wolfgang i Margaretha Ley. Tvrtku su nazvali po šampionu među trkačkim konjima. Escada je odmah po nastanku profilirala na poziciju svježe i energične tvrtke koja je brzo postala poznata.

Prvi parfem Escada je predstavljen 1990. godine. Tradicija sezonskih parfema, za ovaj brand tipična, započela je već 1993. godine. Svake godine Escada izbacuje na tržište specijalnu limitiranu ljetnu ediciju i uspješno tržište parfema obogaćuje za iskričave i svježe aktualne mirise za sve žene koje vole život i htjele bi uživati u svakom trenutku.

Ocjena Escada Miami Blossom

Dodati novu recenziju

5.0
2 ocjena
2
izgled bočice
postojanost mirisa
intenzitet
ukupni dojam