Eisenberg J’OSEparfemska voda za muškarce

7×
Eisenberg J’OSE parfemska voda za muškarce
Eisenberg J’OSE parfemska voda za muškarce
Besplatna dostava
100 ml
955,00kn

Kod: EIS0139 | Dostupno
1
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.
DPD dostava na kopnu
utorak 03. 11. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 05. 11. 2020.

Opis parfema Eisenberg J’OSE
Sastav

Slomite barijere i odvažite se drsko krenuti ka svojem cilju. Kultna parfumirana vodica Eisenberg J’OSE Homme ima stila, provocira i apsolutno je nezaboravna. Esencija mirisa stvara atmosferu i emocije koji će se trajno upisati u Vašu podsvijest.

  • kultni, bezvremenski drvenasti miris
  • za odvažne muškarce koji idu za svojim ciljem
  • lansiran 2000. godine kao prvi muški miris Eisenberg

Sastav mirisa
Neka Vas miris Eisenberg J’OSE Homme zavede svojim senzualnim, zagonetnim dominantnim dijelom kojeg čine note bergamota i citrusa u kombinaciji s jasminom i mentom. Srce prožimaju note lavande i pelina podcrtani ukusnom moka kavom. Snažna, topla baza odvest će Vas na put gdje se sastaju pačuli, mahovina i sandalovina te mošus, vanilija i tonka grah s notama jantara.

Priča o mirisu
J’OSE je bio prvi olfaktorni korak Joséa Eisenberga. Ova kultna i moderna parfumirana vodica nastala je 2000. godine i u njoj se ogleda osobnost njezinog tvorca: uvijek na granici između smjelog i bezobraznog!

Osim toga, u ovom se mirisu zrcali početak intimnog odnosa između umjetnosti i parfema ostvarenog kroz fotografiju, crtež i poeziju, što je karakteristika cijele kolekcije. Sam naziv je igra riječi izvedena iz autorova imena, a odnosi se na francusku riječ „oser“, što znači „usuditi se“.

Odvažno je bilo upotrijebiti fotografiju senzualne žene s cigaretom koju vidite na kutiji. Ona svojim pobjedničkim osmijehom izaziva svijet muškaraca. Cijeli motiv je odraz osobnosti Joséa Eisenberga, ali i samog mirisa. On je provokativan, bogat i trijumfalan.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bergamot, metvica, limun, jasmin
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
Pelin pravi, kava, ljekovita lavanda
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
vanilija, mošus, sandalovina, tonka grah, pačuli, mahovina, jantar
Vrsta mirisa
aromatična, drveni

O brendu Eisenberg

Eisenberg, francuski brand luksuzne kozmetike i parfema, spoj je ljepote, nadvremenskog i savršenstva. Nosi ime svog osnivača, Joséa Eisenberga, koji je svojim stvaralačkim entuzijazmom i beskompromisnim pristupom brandu udahnuo život, strast i istinski smisao.

Već u 21. godini José Eisenberg počeo je raditi u modnoj industriji. Međutim, kasnije se dugo bavio i djelovao i u području informatike. Kada je 2000. godine osnovao svoj kozmetički brand, iznjedrio je svijet koji njegove dvije velike strasti – umjetnost i vrhunsku tehnologiju – povezuje na jedinstven način.

Svi proizvodi za njegu lica i kože branda Eisenberg sadrže aktivne prirodne sastojke, luksuzne sirovine poput dijamantne prašine ili čistog zlata, te i patentirani kompleks Trio-Molecular. Rezultat je petnaestogodišnjih istraživanja i predstavlja veoma učinkovito oružje u prevenciji i korigiranju znakova starenja kože.

Parfemi Eisenberg odraz su snova samog kreatora. Sastavnim su dijelom luksuzne kolekcije mirisa, kolekcije dragocjene poput emocija koje će u vama probuditi.

Ocjena Eisenberg J’OSE7