Dolce & Gabbana The One for Men Intenseparfemska voda za muškarce

Dolce & Gabbana The One for Men Intense parfemska voda za muškarce
Dolce & Gabbana The One for Men Intense parfemska voda za muškarce
100 ml

Kod: DOG08607 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis parfema Dolce & Gabbana The One for Men Intense
Sastav

Kao što je muška parfemska voda Dolce & Gabbana The One for Men Intense impresionirala vas, tako i vi impresionirajte sve oko sebe svojom magnetskom privlačnošću. Parfem skriva odvažnu mirisnu kombinaciju ekstremnih suprotnosti, koja će naglasiti vašu urođenu muževnost.

  • privlačan orijentalno-drvenasti parfem
  • dublja i intenzivnija verzija parfema Dolce & Gabbana The One for Men
  • lansiran 2020

Sastav mirisa
Prvo će vas zaintrigirati kombinacija slatkog drvenastog mirisa čempresa s laganim citrusno-začinskim nerolijem. Potom će miris prožeti nježni, topli dašak drveta kašmira. Kad polako odstupi lakoća uvodnih nota, u prvi plan dolazi kontrast s dimnim notama tamne crne kože, koji će ostati uz vas do samoga kraja.

Priča o mirisu
Intenzivno muževan, autentičan i apsolutno fascinantan - takav je parfem Dolce & Gabbana The One for Men Intense. Njegova se mirisna kompozicija zasniva na dojmljivom spoju nerolija i kože, koji se savršeno nadopunjuju, iako se nalaze na suprotnim polovima mirisnog svijeta.

Parfem ima i svoju tajanstvenu stranu, naglašenu crnom bojom flakona. Crna boja, koja utjelovljuje eleganciju, senzualnost i tradiciju, prepoznatljiv je simbol brenda. Geometrijski dizajn čistih linija ostaje vjeran originalnom flakonu parfema The One for Men. Njegovi će vam crni detalji otkriti intenzivno muževan karakter parfema i prije nego otvorite flakon.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
neroli, čempres
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
drvo kašmira, korijander
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
vanilija, koža
Vrsta mirisa
orijentalni, drveni

O brendu Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana – u svijetu mode postoji nekoliko brandova za koje su čuli i oni koje moda previše i ne zanima. Tu se ubrajaju i Dolce & Gabbana, poznati talijanski brand koji osim odjeće, torbi ili cipela nije zaobišao ni jedan od najbitnijih dodataka, odnosno mirise. Parfemi Dolce & Gabbana se ne boje biti lagano ekstravagantni i u centru pozornosti. U njima je skriven talijanski temperament – otvoreni, strasni, samouvjereni i također pomalo tajanstveni.

Talentirani dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana stvorili su poslovni brand od svojih prezimena i na tržište donijeli jednu od najspecifičnijih modnih linija s jedinstvenim stilom i neodoljivom elegancijom. Dolce & Gabbana predstavljaju autentičan i nekonvencionalan luksuz. Jaki identitet dobijao je na snazi i ukusu cijelog desetljeća već od samoga osnivanja 1985. godine. Nesvakidašnja kreativnost osnivača se prenijela u izraz i cijelu strategiju branda, a pomogla je u izgradnji današnje čvrste pozicije.

Ocjena Dolce & Gabbana The One for Men Intense