Preskočite na glavni sadržaj
Dolce&Gabbana Dolce Rose toaletna voda za žene
Dolce&Gabbana Dolce Rose toaletna voda za žene
Dolce&Gabbana Dolce Rose toaletna voda za žene
Glava
crveni ribiz, zelena jabuka, cvjetovi mandarine
Srce
ruža, galska ruža, bijela breskva, magnolija
Baza
mošus, sandalovina
Vrsta mirisavoćni, cvjetni

Provedite svoj dan radosne i pune svježine u mirisnom društvu ruže. Toaletna voda za žene Dolce & Gabbana Dolce Rose slavi ovaj simbol ženstvenosti, ljubavi i ljepote smještajući dvije različite note romantičnog cvijeta u srce mirisa. Tako esencije ruže centifolia i apsolut ruže harmonično razvijaju senzualnu i puderastu kvalitetu mirisa.

  • izuzetno ženstven i romantičan cvjetni miris
  • savršen za dnevno nošenje i toplije vrijeme
  • u bočici koja bojom i detaljima naglašava eleganciju mirisa

Sastav mirisa
Miris se otvara vibrantnim notama voća – zelenom jabukom i sočnom mandarinom te pikantnim crvenim ribizlima. U srcu mirisa, nastavlja se niz voća sa bijelom breskvom, koja potom ulazi u cvjetnu rapsodiju latica magnolije i veličanstvenih ruža – ruže centifolia i absolut ruže. Ova cvjetno-voćna kompozicija podcrtana je mekim mošusom, sandalovinom i dijelim drvom, koji naglašavaju senzualnost mirisa.

Priča o mirisu
Veličanstvenost i živahna energija ruže izražena je i dizajnom bočice u kojoj se nalazi toaletna voda za žene Dolce Rose. Meke obline bočice originalnog Dolce mirisa sada dobivaju blistavu ružičastu nijansu, a poklopac u obliku cvijeta je žarko crven. Još jedan detalj naglašava eleganciju ove toaletne vode – tanka crna vrpca, vezana u mašnicu.

Dolce&GabbanaDolce Rose toaletna voda za žene

2×
75 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: DOG08672