DavidoffCool Water Parfum parfemska voda za muškarce

Davidoff Cool Water Parfum parfemska voda za muškarce
Davidoff Cool Water Parfum parfemska voda za muškarce
Akcija
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
414,90kn

Uštedite 10%
100 ml
372,30kn

Dostupno | Kod: DDF04241
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
petak 28. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
petak 28. 01. 2022.

Priča o odvažnosti, muževnosti, snazi i beskrajnoj svježini morskih dubina.

Otkrijte u sebi novu snagu, veću nego ikad prije. Parfemska voda za muškarce Davidoff Cool Water Parfum stvorena je za one koji tu snagu žele pokazati svima. Ispod poklopca skriva se iznimno snažan, profinjeni parfem, koji će savršeno odgovarati vašoj osobnosti.

  • miris morske svježine s drvenastim notama
  • lansiran je 2021.
  • muževni, sofisticirani parfem u inovativnom flakonu

Sastav mirisa
Note ružičastog papra i ulja vetivera predstavit će vam intenzitet i svježinu oceana. Ulje vetivera dobiveno je postupcima koji poštuju etička načela. Cijelu kompoziciju zaokružuju nezamjenjive note sandalovine.

Priča o mirisu
Parfem Davidoff Cool Water ikona je muževnosti i svježine još od 1988. To se nije promijenilo ni nakon 30 godina – 2021. kreiran je muški parfem Davidoff Cool Water Parfum. Ova nova odiseja, kakvu svijet još nije vidio, iznimno je snažna.

Zaštitno lice ovog parfema je Christian Hogue, model upečatljive karizme i atletske građe. Parfem Davidoff Cool Water Parfum stvoren je za muškarce koji pomiču svoje granice, a u novom, masivnijem staklenom flakonu isticat će se na toaletnom stoliću svakog muškarca.

Sastav

Sadržaj
ružičasti papar, vetiver, sandalovina
Vrsta mirisa
drveni

Bezvremenska elegancija, prvorazredna kvaliteta i naglašeni detalji. Brand Davidoff odražava životnu filozofiju svog osnivača, Zina Davidoffa, velikog džentlmena, hedonista i pustolova koji je znao živjeti punim plućima.

Zino Davidoff bio je majstor umijeća življenja. Proputovao je cijeli svijet i svaki njegov dan bio je avantura i izazov. Svoju radost življenja rado je dijelio s ostalima i to kroz svoje stvaralaštvo. Kvaliteta mu je uvijek bila na prvom mjestu, što je vidljivo i u njegovim parfemima. Prvi parfem Davidoff lansiran je 1984., a sada ih je na tržištu nekoliko desetaka.

Kolekcija Davidoff Cool Water, koja je u svijetu parfema doslovno izazvala malu revoluciju, postigla je veliki uspjeh. Svaki od parfema Davidoff ima nezamjenjiv karakter i svi će u vama probuditi želju za intenzivnijim življenjem. Osim slavnog parfema Davidoff Cool Water, koji je u ponudi u ženskoj i muškoj verziji, isprobajte, primjerice, toaletnu vodu Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game ili njegu poslije brijanja Davidoff. Dame u ponudi mogu pronaći, primjerice, parfemsku vodu Davidoff Run Wild.