Davidoff Cool Water sprej za tijelo za muškarce

Davidoff Cool Water sprej za tijelo za muškarce
Davidoff Cool Water sprej za tijelo za muškarce
Preporučena maloprodajna cijena
159,00kn

Uštedite 30%
150 ml
111,10kn

Kod: DDF2209 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 23. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 27. 04. 2021.

Opis Davidoff Cool Water

Za pustolova u duši! Sprej za tijelo Davidoff Cool Water Cool Water kao izmišljen je za modernog muškarca koji voli izazove i niti jedna prepreka ga neće spriječiti u ostvarenju snova.

  • vodeni miris s morskim notama
  • aromatični miris s biljnim notama
  • za aktivnog muškarca punog energije
  • svjež parfem, idealan za tople dane

O brendu Davidoff

Bezvremenska elegancija, prvorazredna kvaliteta i naglašeni detalji. Brand Davidoff odražava životnu filozofiju svog osnivača, Zina Davidoffa, velikog džentlmena, hedonista i pustolova koji je znao živjeti punim plućima.

Zino Davidoff bio je majstor umijeća življenja. Proputovao je cijeli svijet i svaki njegov dan bio je avantura i izazov. Svoju radost življenja rado je dijelio s ostalima i to kroz svoje stvaralaštvo. Kvaliteta mu je uvijek bila na prvom mjestu, što je vidljivo i u njegovim parfemima. Prvi parfem Davidoff lansiran je 1984., a sada ih je na tržištu nekoliko desetaka.

Kolekcija Davidoff Cool Water, koja je u svijetu parfema doslovno izazvala malu revoluciju, postigla je veliki uspjeh. Svaki od parfema Davidoff ima nezamjenjiv karakter i svi će u vama probuditi želju za intenzivnijim življenjem. Osim slavnog parfema Davidoff Cool Water, koji je u ponudi u ženskoj i muškoj verziji, isprobajte, primjerice, toaletnu vodu Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game ili njegu poslije brijanja Davidoff. Dame u ponudi mogu pronaći, primjerice, parfemsku vodu Davidoff Run Wild.

Ocjena Davidoff Cool Water