Creed Royal Oud

Creed Royal Oud
Creed Royal Oud
50 ml
1.445,00kn

Kod: CRE4012 | Više od 5 kom na zalihi
1
Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 10. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 10. 2020.

Opis parfema Creed Royal Oud
Sastav

Dobrodošli u monumentalnu kraljevsku palaču čija će vas raskošna ljepota zaslijepiti. Atmosfera kraljevskih rezidencija, bogata zlatom, mramorom i dragocjenim drvom, nadahnula je nastanak uniseks parfemske vode Creed Royal Oud. Njezin mirisni sastav osvojit će sve one koji cijene kvalitetu, luksuz i originalnost.

  • orijentalna mirisna kompozicija
  • uniseks miris - za žene i muškarce
  • nadahnut kraljevskim palačama

Sastav mirisa
Prve u igru stupaju osvježavajuće note sočnog limuna i bergamota s blago ljutim ružičastim paprom. Potom će vaša osjetila opiti topla cedrovina, biljne note anđelike i začinske note impresivnog galbana. Bazu mirisne kompozicije tvore drvo agara, sandalovina i mošus, koji mirisu daju dubinu.

Priča o mirisu
Creed Royal Oud iz 2011. je djelo Oliviera Creeda, vrhunskog kreatora parfema šeste generacije dinastije Creed. Inspirirali su ga osnovni elementi kraljevske perzijske palače - drvo, koža, mramor i zlato. Kao i kod brojnih drugih parfema Creed, na izuzetno elegantnom, luksuznom flakonu parfema Royal Oud pojavljuje se riječ „millesime” koja je oznaka vrhunske kvalitete. Naime, ona je jamstvo da su u izradi mirisa korišteni najbolji sastojci iz te godine.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bergamot, limun, ružičasti papar
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
anđelika, galbanum, cedar
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
mošus, sandalovina, drvo agara
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Creed

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku obitelj i druge zahtjevnije klijente s istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed brand se već sedam generacija predaje s koljena na koljeno. Osim svoje duge i poznate povijesti, brand je unikatan i zato što koristi staru tehniku obrade dragocjenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Mirise od Creed pravljene na mjeru, koristile su takve povijesne ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, sir Winstona Churchilla ili predsjednika John F. Kennedyja. I danas je Creed brand kraljevskih obitelji.

Brand danas ima sjedište blizu Pariza, svoje djelovanje je proširio između ostalog i u SAD, gdje je 2010. godine otvorena trgovina na Manhattanu i to u čast obilježavanja 250. godina od osnivanja. Brand Creed je sinonim za umjetnost u pravljenju parfema, najveći luksuz, svevremenost i moderan pristup povijesnom nasljeđu.

Ocjena Creed Royal Oud