Preskočite na glavni sadržaj
Creed Royal Oud parfemska voda uniseks
Creed Royal Oud parfemska voda uniseks
Creed Royal Oud parfemska voda uniseks
Glava
limun, ružičasti papar, bergamot
Srce
cedar , galbanum, anđelika
Baza
drvo agara, sandalovina, mošus
Vrsta mirisaorijentalni

Dobrodošli u monumentalnu kraljevsku palaču čija će vas raskošna ljepota zaslijepiti. Atmosfera kraljevskih rezidencija, bogata zlatom, mramorom i dragocjenim drvom, nadahnula je nastanak uniseks parfemske vode Creed Royal Oud. Njezin mirisni sastav osvojit će sve one koji cijene kvalitetu, luksuz i originalnost.

  • orijentalna mirisna kompozicija
  • uniseks miris - za žene i muškarce
  • nadahnut kraljevskim palačama

Sastav mirisa
Prve u igru stupaju osvježavajuće note sočnog limuna i bergamota s blago ljutim ružičastim paprom. Potom će vaša osjetila opiti topla cedrovina, biljne note anđelike i začinske note impresivnog galbana. Bazu mirisne kompozicije tvore drvo agara, sandalovina i mošus, koji mirisu daju dubinu.

Priča o mirisu
Creed Royal Oud iz 2011. je djelo Oliviera Creeda, vrhunskog kreatora parfema šeste generacije dinastije Creed. Inspirirali su ga osnovni elementi kraljevske perzijske palače - drvo, koža, mramor i zlato. Kao i kod brojnih drugih parfema Creed, na izuzetno elegantnom, luksuznom flakonu parfema Royal Oud pojavljuje se riječ „millesime” koja je oznaka vrhunske kvalitete. Naime, ona je jamstvo da su u izradi mirisa korišteni najbolji sastojci iz te godine.

CreedRoyal Oud parfemska voda uniseks

1×
392,30
37 % povoljnije
50 ml
244,60

Dostupno | 489,20 / 100 ml, PDV uključen | Kod: CRE4012
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
ponedjeljak 26. 02. 2024.
Osobno preuzimanje
ponedjeljak 26. 02. 2024.