Creed Love in White parfemska voda za žene

Creed Love in White parfemska voda za žene
Creed Love in White parfemska voda za žene
Besplatna dostava
75 ml
1.445,00kn

Kod: CRE0100 | Više od 5 kom na zalihi

Ovaj proizvod je tvornički pakiran bez folije.

1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 05. 2021.

Opis Creed Love in White
Sastav

Krenite na put oko svijeta i doživite mnoštvo pustolovina. Ženska parfemska voda Creed Love in White je mirisna molitva za globalno jedinstvo i mir. Sadrži ručno birane mirisne esencije s pet svjetskih kontinenata, u kojima se odražava sofisticirana vještina i strastvena ljubav prema najboljim sastojcima.

  • svjež cvjetni miris
  • za elegantnu damu
  • odgovara nezaboravnim trenutcima

Sastav mirisa
Prvo ćete osjetiti svježu, slatkastu narančinu koru iz suncem okupane južne Španjolske. Nakon nje se umiješaju rižine ljuskice iz južnoazijskog zaljeva Tonkin, koje obogaćuju miris svojom slanoćom. Ubrzo ih slijede nježna egipatska perunika, bijeli jasmin s obala Italije i narcis s francuske rivijere, praćeni kremastom citrusnom magnolijom i kraljevskom bugarskom ružom. U zaključku svoj miris razvijaju mahune vanilije i slankasto vodeni jantar, koji u sebi nosi svježinu mora.

Priča o mirisu
Ovaj je savršeni cvjetni miks odabran da kao prvi predstavi perfeme brenda Creed u Americi. U njegovu je čast, na dan predstavljanja, zgrada Empire State Buildinga osvanula osvijetljena bijelim svjetlima. Parfem Creed Love in White je stvorio Olivier Creed kao uspomenu na svoja jedrenja. Miris se svidio i dvjema prvim damama Sjedinjenih Američkih Država.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
Vrsta mirisa
orijentalni, cvjetni

O brendu Creed

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku obitelj i druge zahtjevnije klijente s istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed brand se već sedam generacija predaje s koljena na koljeno. Osim svoje duge i poznate povijesti, brand je unikatan i zato što koristi staru tehniku obrade dragocjenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Mirise od Creed pravljene na mjeru, koristile su takve povijesne ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, sir Winstona Churchilla ili predsjednika John F. Kennedyja. I danas je Creed brand kraljevskih obitelji.

Brand danas ima sjedište blizu Pariza, svoje djelovanje je proširio između ostalog i u SAD, gdje je 2010. godine otvorena trgovina na Manhattanu i to u čast obilježavanja 250. godina od osnivanja. Brand Creed je sinonim za umjetnost u pravljenju parfema, najveći luksuz, svevremenost i moderan pristup povijesnom nasljeđu.

Ocjena Creed Love in White