Creed Love in White

parfemska voda za žene 75 ml

Creed Love in White parfemska voda za žene 75 ml
Creed Love in White parfemska voda za žene 75 ml
75 ml
1.445,00kn

Kod: CRE0100 | Više od 20 kom na zalihi

Ovaj proizvod je tvornički pakiran bez folije.

kom
DPD dostava na kopnu
petak 28. 06. 2019.
Creed Love in White
75 ml | 1.445,00kn

Opis parfema Creed Love in White

Parfemska voda Creed Love in White isključivo je ženski miris zahvaljujući kojem ćete u svakom društvu biti u prvom planu.

  • orijentalni miris
  • za modernu samouvjerenu ženu
  • za svaki dan

Sastav

Glava
naranča
Srce
jasmin, magnolija, perunika, riža, ruža
Baza
jantar, ruža, vanilija
Vrsta mirisa
cvjetni, orijentalni

O brendu Creed

Parfemi Creed već više od 250 godina kreiraju neouobičajene mirise za kraljevsku obitelj i druge zahtjevnije klijente s istančanim ukusom. Od 1760. godine kada ga je u Londonu osnovao James Henry Creed brand se već sedam generacija predaje s koljena na koljeno. Osim svoje duge i poznate povijesti, brand je unikatan i zato što koristi staru tehniku obrade dragocjenih materijala odabranih za izradu svojih parfema.

Mirise od Creed pravljene na mjeru, koristile su takve povijesne ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Jozefa i njegove supruge “Sissi”, sir Winstona Churchilla ili predsjednika John F. Kennedyja. I danas je Creed brand kraljevskih obitelji.

Brand danas ima sjedište blizu Pariza, svoje djelovanje je proširio između ostalog i u SAD, gdje je 2010. godine otvorena trgovina na Manhattanu i to u čast obilježavanja 250. godina od osnivanja. Brand Creed je sinonim za umjetnost u pravljenju parfema, najveći luksuz, svevremenost i moderan pristup povijesnom nasljeđu.

Ocjena Creed Love in White

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!