Preskočite na glavni sadržaj
Creed Love in White parfemska voda za žene
Creed Love in White parfemska voda za žene
Creed Love in White parfemska voda za žene
Glava
naranča
Srce
riža, perunika, jasmin, magnolija, ruža
Baza
vanilija, jantar, ruža
Vrsta mirisaorijentalni, cvjetni

Krenite na put oko svijeta i doživite mnoštvo pustolovina. Ženska parfemska voda Creed Love in White je mirisna molitva za globalno jedinstvo i mir. Sadrži ručno birane mirisne esencije s pet svjetskih kontinenata, u kojima se odražava sofisticirana vještina i strastvena ljubav prema najboljim sastojcima.

  • svjež cvjetni miris
  • za elegantnu damu
  • odgovara nezaboravnim trenutcima

Sastav mirisa
Prvo ćete osjetiti svježu, slatkastu narančinu koru iz suncem okupane južne Španjolske. Nakon nje se umiješaju rižine ljuskice iz južnoazijskog zaljeva Tonkin, koje obogaćuju miris svojom slanoćom. Ubrzo ih slijede nježna egipatska perunika, bijeli jasmin s obala Italije i narcis s francuske rivijere, praćeni kremastom citrusnom magnolijom i kraljevskom bugarskom ružom. U zaključku svoj miris razvijaju mahune vanilije i slankasto vodeni jantar, koji u sebi nosi svježinu mora.

Priča o mirisu
Ovaj je savršeni cvjetni miks odabran da kao prvi predstavi perfeme brenda Creed u Americi. U njegovu je čast, na dan predstavljanja, zgrada Empire State Buildinga osvanula osvijetljena bijelim svjetlima. Parfem Creed Love in White je stvorio Olivier Creed kao uspomenu na svoja jedrenja. Miris se svidio i dvjema prvim damama Sjedinjenih Američkih Država.

CreedLove in White parfemska voda za žene

1×
75 ml
284,70

Više od 5 kom na zalihi | 379,60 / 100 ml, PDV uključen | Kod: CRE0100

Ovaj proizvod je tvornički pakiran bez folije.

1
Hrvatska pošta - Dostava na kućnu adresu
utorak 18. 06. 2024.
Osobno preuzimanje
utorak 18. 06. 2024.