Clinique Chubby Lashkozmetički set I.

Clinique Chubby Lash kozmetički set I.
Clinique Chubby Lash kozmetički set I.

Kod: CLK2306 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Set sadrži: Chubby Lash Mascara 01 Jumbo Jet 9 ml + Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips 30 ml + Pep-Start Eye Cream 7 ml

Osobine

Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Tip seta
Poklon set

Napisali smo o Clinique Chubby Lash
Članci

O brendu Clinique

Brand Clinique osnovala je Estée Lauder 1968. Poticaj za takav njen pothvat bio je intervju s dermatologom objavljen u modnom časopisu Vogue. Postavljeno pitanje joj je dalo inspiraciju za izradu vrhunske hipoalergene kozmetike za sve tipove kože.

Clinique kozmetika nudi niz proizvoda za savršeni make-up, muške i ženske mirise te potpunu njegu lica i tijela za muškarce i žene. Svi Clinique proizvodi za njegu su 100 % bez parfema i podvrgnuti su strogim testovima na alergije, a pogodni su i za najosjetljiviju kožu.

Snaga proizvoda proizlazi iz sveobuhvatnih kozmetičkih linija na čijim procesima izrade izravno rade dermatolozi. Jedinstven je njihov koncept njege Clinique u 3 koraka kako uljepšati kožu lica. I stoga, Clinique predstavlja idealan način za najprikladniju i najjednostavniju svakodnevnu njegu. Isprobajte učinke ovog kozmetičkog branda koji će se u potpunosti prilagoditi potrebama vaše kože.

Ocjena Clinique Chubby Lash