CLEANFresh Linens parfemska voda uniseks

CLEAN Fresh Linens parfemska voda uniseks
CLEAN Fresh Linens parfemska voda uniseks
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
488,90kn

Uštedite 34%
60 ml
322,04kn

Više od 5 kom na zalihi | Kod: CLN01270
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
petak 28. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
petak 28. 01. 2022.

Svježa, a istovremeno tajanstvena. Moderna, a pritom bezvremenska. To je uniseks parfemska voda CLEAN Fresh Linens , čija mirisna kompozicija pristaje i ženama i muškarcima.

  • čisti svježi miris
  • drvenasti miris
  • cvjetni miris
  • svjež parfem, idealan za tople dane
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
čisto rublje, agrumi, ljiljan, mošus
Vrsta mirisa
ostali

Parfemi Clean odličan su izbor za sve ljubitelje minimalističkog stila. Predstavljaju protutežu predizajniranim mirisima, kao i mirisima koji su prezasićeni mirisnim tvarima. Čisti su, jednostavni i nekomplicirani, što ih čini pogodnim za kombiniranje i stvaranje jedinstvenih kreacija. Svaki od Clean parfema podsjetit će vas na nešto poznato i pobuditi u vama ugodna sjećanja na nezaboravne životne trenutke, u kojima ste se osjećali zadovoljno, spokojno i puni životnog elana.

Clean je i jedan od prvih parfemskih „zelenih“ brandova. Divi se ljepoti zemlje iz koje crpi inspiraciju za svoje kreacije te se obavezao da će njegovi proizvodi uvijek biti obzirni prema prirodom. Mirisi Clean pogodni su i za alergičare, budući da ne nadražuju kožu i ne sadrže nikakve životinjske sastojke. Flakoni su proizvedeni od stakla koje je već bilo reciklirano i koje se može reciklirati.