Chloé L’Eautoaletna voda za žene

1×
Chloé L’Eau toaletna voda za žene
Chloé L’Eau toaletna voda za žene
Besplatna dostava
100 ml
740,00kn

Kod: CHL03634 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 30. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 04. 02. 2020.
  • Opis parfema
  • Članci
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Chloé L’Eau
Sastav

Pustite da se u vama probudi bezbrižna djevojka. Toaletna voda Chloé L’Eau daje dojam nenapadne i očaravajuće samouvjerene žene, upravo poput žene za koju je i napravljena. Povežite svoj otvoreni duh i divljinu prirode.

  • cvjetni miris
  • za samouvjerenu ženu koja je otvorenog duha
  • idealna za svakodnevno nošenje

Sastav mirisa
Pripremite se za sočni uvod za koji je zadužen grejp u harmoničnoj suradnji s cvijetom ličija. U srcu toaletne vode nalaze se opojna magnolija i damaščanska ruža sa svojim jakim ženstvenim karakteristikama. Zatvara se baršunastim dodirom cedrovine, jantara i mošusa.

Priča o mirisu
Oda nježnoj ženskoj ljepoti se nastavlja. Seriju poznatih parfema Chloé, koje su zavoljele žene diljem svijeta, dopunjuje toaletna voda kojom dominiraju ruža i magnolija. Parfem predstavlja izraz spoja žene otvorenog duha i prirode.

I u slučaju Chloé L’Eau je ženstvenost na prvom mjestu, što se ogleda i u ružičastom flakonu i kutiji u kojoj dolazi. Veza s prethodnom verzijom Chloé je očigledna. Već na prvi pogled to pokazuje ružičasta mašnica i tipično „plisiranje” staklenog flakona. Luksuzni dašak parfema može se vidjeti i na elegantno oblom poklopcu.

Sastav

Glava
cvijet liči, grejp
Srce
magnolija, ruža Damaska
Baza
drvo cedra, mošus, jantar
Vrsta mirisa
cvjetni

Napisali smo o Chloé L’Eau
Članci

O brendu Chloé

Sloboda, lakoća i ženstvenost – to su glavni principi kojih se brand Chloé pridržava još od svoga osnutka. Povijest branda Chloé započela je davne 1952. godine u Parizu, u trenutku kada su Gabrielle Aghion i Jacques Lenoir svijetu predstavili svoju modnu kolekciju. Ubrajali su se među pionire u ublažavanju strogih zahtjeva visoke mode. Svojim klijentima ponudili su udobnije i razumnije linije, ready to wear.

Ova modna kuća je 1975. godine predstavila i svoj prvi parfem, miris koji podsjeća na romantičnu dušu svake žene. Brand Chloé je jedan od malobrojnih koji se fokusira samo i isključivo na mirise za žene. U svijetu Chloé jednostavno vladaju žene – samouvjerene, bezbrižne, romantične i prepune snova.

Parfemskom vodom Chloé Chloé, odom ženstvenosti, nježnosti i zavodljivosti, brand se zauvijek upisao u povijest proizvodnje parfema. Karakteristični cvjetno-drvenasti mirisi Chloé postali su svetinja u koju žene u cijelome svijetu ne daju dirnuti.

Ocjena Chloé L’Eau