Chloé L’Eautoaletna voda za žene

Chloé L’Eau toaletna voda za žene
Chloé L’Eau toaletna voda za žene
Besplatna dostava
Novo
100 ml
740,00kn

Kod: CHL03634 | Dostupno
1

Dodano u košaricu

Chloé L’Eau toaletna voda za žene
| 1 kom | 740,00kn
Poklon za vas
Ako kupite proizvode u vrijednosti iznad 350 kn u košarici možete izabrati jedan od 12 odličnih proizvoda.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
petak 20. 09. 2019.
DPD dostava na otoke
utorak 24. 09. 2019.

Opis parfema Chloé L’Eau

Pustite da se u vama probudi bezbrižna djevojka. Toaletna voda Chloé L’Eau daje dojam nenapadne i očaravajuće samouvjerene žene, upravo poput žene za koju je i napravljena. Povežite svoj otvoreni duh i divljinu prirode.

  • cvjetni miris
  • za samouvjerenu ženu koja je otvorenog duha
  • idealna za svakodnevno nošenje

Sastav mirisa
Pripremite se za sočni uvod za koji je zadužen grejp u harmoničnoj suradnji s cvijetom ličija. U srcu toaletne vode nalaze se opojna magnolija i damaščanska ruža sa svojim jakim ženstvenim karakteristikama. Zatvara se baršunastim dodirom cedrovine, jantara i mošusa.

Priča o mirisu
Oda nježnoj ženskoj ljepoti se nastavlja. Seriju poznatih parfema Chloé, koje su zavoljele žene diljem svijeta, dopunjuje toaletna voda kojom dominiraju ruža i magnolija. Parfem predstavlja izraz spoja žene otvorenog duha i prirode.

I u slučaju Chloé L’Eau je ženstvenost na prvom mjestu, što se ogleda i u ružičastom flakonu i kutiji u kojoj dolazi. Veza s prethodnom verzijom Chloé je očigledna. Već na prvi pogled to pokazuje ružičasta mašnica i tipično „plisiranje” staklenog flakona. Luksuzni dašak parfema može se vidjeti i na elegantno oblom poklopcu.

Sastav

Glava
cvijet liči, grejp
Srce
magnolija, ruža Damaska
Baza
drvo cedra, jantar, mošus
Vrsta mirisa
cvjetni

O brendu Chloé

Sloboda, lakoća i ženstvenost – to su glavni principi kojih se brand Chloé pridržava još od svoga osnutka. Povijest branda Chloé započela je davne 1952. godine u Parizu, u trenutku kada su Gabrielle Aghion i Jacques Lenoir svijetu predstavili svoju modnu kolekciju. Ubrajali su se među pionire u ublažavanju strogih zahtjeva visoke mode. Svojim klijentima ponudili su udobnije i razumnije linije, ready to wear.

Ova modna kuća je 1975. godine predstavila i svoj prvi parfem, miris koji podsjeća na romantičnu dušu svake žene. Brand Chloé je jedan od malobrojnih koji se fokusira samo i isključivo na mirise za žene. U svijetu Chloé jednostavno vladaju žene – samouvjerene, bezbrižne, romantične i prepune snova.

Parfemskom vodom Chloé Chloé, odom ženstvenosti, nježnosti i zavodljivosti, brand se zauvijek upisao u povijest proizvodnje parfema. Karakteristični cvjetno-drvenasti mirisi Chloé postali su svetinja u koju žene u cijelome svijetu ne daju dirnuti.

Ocjena Chloé L’Eau

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!