Bvlgari Man Wood Essenceparfemska voda za muškarce

Bvlgari Man Wood Essence parfemska voda za muškarce
Bvlgari Man Wood Essence parfemska voda za muškarce
100 ml
640,40kn

Kod: BVL05111 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 29. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 31. 01. 2020.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Bvlgari Man Wood Essence
Sastav

Parfemska voda Bvlgari Man Wood Essence je izrazito muški miris koji će vam pružiti samopouzdanje u bilo koje doba dana.

  • miris drveća
  • za modernog kavalira
  • za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Sastav

Glava
korijander, limunska kora, agrumi
Srce
vetiver, čempres, cedar
Baza
benzoin
Vrsta mirisa
drveni

O brendu Bvlgari

Zamislite nekonvencionalne materijale, živopisne kombinacije boja i nezamjenjive motive koji se prepliću sa savršeno odabranim oblicima – predstavljamo brand Bvlgari. Njihovi modni i kozmetički komadi odlično će se uklopiti u vašu osobnost i bit će poput druge kože.

Talijansku modnu kuću Bvlgari osnovao je Sotirio Bulgari u Rimu 1884. godine i njegovo ime s ponosom nosi i danas. Brand već više od 130 godina izrađuje luksuznu modu, modne dodatke, nakit u stilu art décoa.

Bvlgari je poznat i po proizvodnji parfema. Veliki je broj parfema Bvlgari koji su svojom nezamjenjivom kompozicijom osvojili srca žena i muškaraca diljem cijeloga svijeta. Ženski parfem Bvlgari Omnia, legenda inspirirana svjetlucavim dragim kamenjem, u proteklim godinama doživio je mnogo inačica u obliku limitiranih i stalnih edicija.

Bvlgari je ne samo simbol savršenosti, već se ubraja u brandove kojima je stalo do sudbine naše planete. Aktivno sudjeluje u traženju načina za trajnu održivost i zanima se za različite globalne izazove.

Ocjena Bvlgari Man Wood Essence