Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleukolonjska voda uniseks

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleu kolonjska voda uniseks
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleu kolonjska voda uniseks
Besplatna dostava
1.025,00kn

Uštedite 56%
150 ml
448,40kn

Kod: BVL3608 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 13. 12. 2019.
DPD dostava na otoke
utorak 17. 12. 2019.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleu
Sastav

Uniseks kolonjska voda Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleu savršen je miris za sve nezavisne žene i muškarce koji žive prema svojim pravilima.

  • cvjetni miris
  • uniseks miris – za muškarce i za žene
  • za dan, prije svega za toplije vrijeme

Sastav

Glava
ljekovita lavanda, shiso lišće
Srce
plavi čaj, ljubičica
Baza
mošus, perunika
Vrsta mirisa
aromatična, cvjetni

O brendu Bvlgari

Zamislite nekonvencionalne materijale, živopisne kombinacije boja i nezamjenjive motive koji se prepliću sa savršeno odabranim oblicima – predstavljamo brand Bvlgari. Njihovi modni i kozmetički komadi odlično će se uklopiti u vašu osobnost i bit će poput druge kože.

Talijansku modnu kuću Bvlgari osnovao je Sotirio Bulgari u Rimu 1884. godine i njegovo ime s ponosom nosi i danas. Brand već više od 130 godina izrađuje luksuznu modu, modne dodatke, nakit u stilu art décoa.

Bvlgari je poznat i po proizvodnji parfema. Veliki je broj parfema Bvlgari koji su svojom nezamjenjivom kompozicijom osvojili srca žena i muškaraca diljem cijeloga svijeta. Ženski parfem Bvlgari Omnia, legenda inspirirana svjetlucavim dragim kamenjem, u proteklim godinama doživio je mnogo inačica u obliku limitiranih i stalnih edicija.

Bvlgari je ne samo simbol savršenosti, već se ubraja u brandove kojima je stalo do sudbine naše planete. Aktivno sudjeluje u traženju načina za trajnu održivost i zanima se za različite globalne izazove.

Ocjena Bvlgari Eau Parfumée au Thé Bleu