Burberry My Burberrypoklon set za žene

1×
Burberry My Burberry poklon set za žene
Burberry My Burberry poklon set za žene

Kod: BUR08423 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

parfemska voda za žene 50 ml + mlijeko za tijelo za žene 75 ml

Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis parfema Burberry My Burberry
Sastav

Tražite idealan poklon za svoju bolju polovicu, sestru ili mamu? Parfemski set za žene Burberry My Burberry vašim će bližnjima zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

Svojstva:

  • set sadrži parfem i kozmetičke dodatke iz iste kolekcije
  • parfem pogodan za svakodnevno nošenje
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • parfemska voda za žene 50 ml
  • mlijeko za tijelo za žene 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Burberry

Burberry – kultni i čisto britanski brand je doslovno esencija zemlje svog nastanka. Danas u svijetu mode i parfema utjelovljuje bezvremensku eleganciju, profinjeni stil i tradiciju.

Brand Burberry osnovan je 1856. kada je mladi Thomas Burberry počeo raditi u trgovini s odjećom za aktivnosti na otvorenom. Usmjeren je bio na razvoj novih materijala i 1888. je izumio vodootpornu, no istovremeno i prozračnu tkaninu koju je iste godine patentirao pod nazivom gabarden.

Praktična odjeća Burberry je bila cijenjena npr. kod posade Roalda Amundsena na ekspediciji na južni pol. Časnici tijekom prvog svjetskog rata su imali njihove kapute koji su kasnije postali traženi širom britanske populacije. Tijekom 50-ih godina Burberry je postao i dvorski dobavljač za britansku kraljevsku obitelj.

Kultni logo galopirajući vitez na konju i karirani dizajn je već dugi niz godina jamstvo vrhunske kvalitete, isto kao kozmetika i parfemi Burberry. Tradicionalne vrijednosti ovog branda skriva u sebi svaki parfem Burberry. Isprobajte i vi čari britanske elegancije na svojoj koži.

Ocjena Burberry My Burberry1