Burberry Mr. Burberrypoklon set V. za muškarce

Burberry Mr. Burberry poklon set V. za muškarce
Burberry Mr. Burberry poklon set V. za muškarce
poklon set V. za muškarce
499,00kn

Kod: BUR08419 | Dostupno

toaletna voda 100 ml + toaletna voda 30 ml

1
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.
DPD dostava na kopnu
utorak 03. 11. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 05. 11. 2020.

Opis parfema Burberry Mr. Burberry
Sastav

Od svojih parfema se više ne morate razdvajati ni na inozemnim putovanjima. Parfemski set za muškarce Burberry Mr. Burberry Mr. Burberry sadrži parfem i mini parfem, koji lako možete dodati u svaku prtljagu i tako ga uvijek imati pri ruci.

Svojstva:

  • parfem pogodan za svakodnevno nošenje
  • odlična ideja za poklon
  • sadrži parfem i minijaturu parfema

Sastav

Tip seta
Poklon set

O brendu Burberry

Burberry – kultni i čisto britanski brand je doslovno esencija zemlje svog nastanka. Danas u svijetu mode i parfema utjelovljuje bezvremensku eleganciju, profinjeni stil i tradiciju.

Brand Burberry osnovan je 1856. kada je mladi Thomas Burberry počeo raditi u trgovini s odjećom za aktivnosti na otvorenom. Usmjeren je bio na razvoj novih materijala i 1888. je izumio vodootpornu, no istovremeno i prozračnu tkaninu koju je iste godine patentirao pod nazivom gabarden.

Praktična odjeća Burberry je bila cijenjena npr. kod posade Roalda Amundsena na ekspediciji na južni pol. Časnici tijekom prvog svjetskog rata su imali njihove kapute koji su kasnije postali traženi širom britanske populacije. Tijekom 50-ih godina Burberry je postao i dvorski dobavljač za britansku kraljevsku obitelj.

Kultni logo galopirajući vitez na konju i karirani dizajn je već dugi niz godina jamstvo vrhunske kvalitete, isto kao kozmetika i parfemi Burberry. Tradicionalne vrijednosti ovog branda skriva u sebi svaki parfem Burberry. Isprobajte i vi čari britanske elegancije na svojoj koži.

Ocjena Burberry Mr. Burberry