Skip to main content

BurberryBrit for Her poklon set za žene

Burberry Brit for Her poklon set za žene
Burberry Brit for Her poklon set za žene

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: BUR09037

parfemska voda 100 ml + parfemska voda 30 ml

Više se ne morate razdvajati od svojih parfema. Parfemski set za žene Burberry Brit for Her sadrži parfem i minijaturu parfema, koju lako možete dodati i u najmanju torbicu, kako bi uvijek bila pri ruci da vas iznova obavije svojim nezamjenjivim mirisom.

Svojstva:

  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • mini parfem idealan je za torbicu
  • parfem pogodan za svakodnevno nošenje

Set sadrži:

  • parfemska voda 100 ml
  • parfemska voda 30 ml

Sastav

Vrsta mirisa
voćni, cvjetni
Tip seta
Poklon set

Burberry – kultni i čisto britanski brand je doslovno esencija zemlje svog nastanka. Danas u svijetu mode i parfema utjelovljuje bezvremensku eleganciju, profinjeni stil i tradiciju.

Brand Burberry osnovan je 1856. kada je mladi Thomas Burberry počeo raditi u trgovini s odjećom za aktivnosti na otvorenom. Usmjeren je bio na razvoj novih materijala i 1888. je izumio vodootpornu, no istovremeno i prozračnu tkaninu koju je iste godine patentirao pod nazivom gabarden.

Praktična odjeća Burberry je bila cijenjena npr. kod posade Roalda Amundsena na ekspediciji na južni pol. Časnici tijekom prvog svjetskog rata su imali njihove kapute koji su kasnije postali traženi širom britanske populacije. Tijekom 50-ih godina Burberry je postao i dvorski dobavljač za britansku kraljevsku obitelj.

Kultni logo galopirajući vitez na konju i karirani dizajn je već dugi niz godina jamstvo vrhunske kvalitete, isto kao kozmetika i parfemi Burberry. Tradicionalne vrijednosti ovog branda skriva u sebi svaki parfem Burberry. Isprobajte i vi čari britanske elegancije na svojoj koži.