Bond No. 9 Uptown Central Park West parfemska voda uniseks

Bond No. 9 Uptown Central Park West parfemska voda uniseks
Bond No. 9 Uptown Central Park West parfemska voda uniseks
100 ml

Kod: BON0426 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Bond No. 9 Uptown Central Park West
Sastav

Otkrijte parfem koji izmiče svim normama, a pritom vješto naglašava vašu osobnost. Uniseks parfemska voda Bond No. 9 Uptown Central Park West je upravo onaj parfem koji ističe vašu originalnost.

  • cvjetni miris
  • drvenasti miris
  • uniseks parfem
  • parfem pogodan za svaki dan

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

O brendu Bond No. 9

Parfemi Bond No. Brand 9 su ekstravagantni izazov za žene i muškarce koji vole originalnost, duhovitost, stil i vragolastu lakoću. Brand je nastao 2003. godine kao oda New Yorku, gradu u kojem život stalno pulsira. Istog trena je neobičnom idejom, zabavnim dizajnom i izuzetnim mirisnim kompozicijama privukao pozornost.

Osnivačica branda je sposobna dama Laurice Rahme koja je svoj profesionalni život započela kao prodavačica antikviteta u Parizu. Zahvaljujući odličnom oku i intuiciji ubrzo je postala zapažena, ali njena pozornost se već fokusirala na drugo područje. Svoje aktivnosti je kasnije prenijela u SAD, gdje je postala autorica i predsjednica branda Bond No. 9.

Parfemi Bond No. Brand 9 svoju viziju kompletno fokusira na New York. Njihov moto je svakom kvartu na Manhattanu dati vlastiti miris.

Ocjena Bond No. 9 Uptown Central Park West