Pastelne boje za kosu

Pastelne boje za kosu
Filter
Cijena

do

Nijansa boje za kosu
Ocjene
  •   4
  •   1

Osvježite svoj izgled pastelnim bojama! Pružite razigranost boja svojoj kosi! Pastelne boje za kosu dolaze u različitim nijansama koje će izgledati odlično tijekom cijele godine, a ne samo tijekom ljeta!

Isprobajte popularnu pastelno ružičastu boju za kosu koja će osvježiti plavu kosu. Svoju kosu možete osvježiti i plavom, ljubičastom ili zelenom. Za savršen rezultat pobrinut će se pastelne boje Maria Nila, L´Oréal Paris, Wella Professionals i drugi!

Pastelnu boju za kosu možete koristiti samo par dana ili tjednima. Dovoljno je izabrati pravu nijansu. Želite li promjenu radi izlaska ili odmora? Nudimo vam pastelne boje koje se ispiru, boje u spreju i hranjive maske. Zahvaljujući njima dobit ćete ne samo pedivnu boju, već i na dodir nježnu kosu. A nakon samo par dana, možete se vratiti svojoj prvobitnoj boji.

Privlači vas promjena već dulje vrijeme i uvjereni ste da su pastelne boje dobar izbor? Odaberite boje s dugotrajnim učinkom, koje će izdržati dulje od hranjive maske. Tako nećete morati svoju kosu ponovno bojiti, a u razigranoj i sjajnoj boji uživat ćete mnogo dulje. I kod pastelnih boja nemojte zaboraviti na proizvode za njegu bojene kose.

Važna je i priprema prije bojenja

Niste plavuša, a ipak biste željeli divnu svjetlopastelnu boju? Prvo upotrijebite proizvod za posvjetljivanje kose, te tek nakon njega svoju boju iz snova. Preostaje samo uživanje u predivnoj boji kose!