Bione Cosmetics Cannabis balzam za pete

1×
Bione Cosmetics Cannabis balzam za pete
Bione Cosmetics Cannabis balzam za pete
150 ml
22,30kn

Kod: BCO0673 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 25. 06. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 29. 06. 2021.

Opis Bione Cosmetics Cannabis
Osobine

Salicilni balzam za pete je jedinstven proizvod za njegu tvrde kože na petama, stopalima, koljenima ili laktovima. Omekšava i njeguje kožu, a salicilna kiselina postupno uklanja tvrdu kožu sa željenih područja.

Učinci:

  • uklanja i njeguje tvrda područja na koži

Sastojci:

  • salicilna kiselina
  • vitamin E
  • arganovo, kokosovo i ricinusovo ulje, pčelinji vosak – za mekšu kožu
  • ne sadrži parabene ni naftne derivate

Način primjene:
Nanesite potrebnu količinu balzama na tvrda mjesta na koži i pažljivo utrljajte, najbolje ujutro, obucite deblje pamučne čarape. Njegovana i vlažna koža omekšava tijekom cijelog dana, već navečer se vidi rezultat - dio tvrde kože ostane na čarapama a ostatak možete lako ukloniti pomoću tople vode i četkice. Postupak ponavljajte sve dok ne postignete željenu mekoću kože.

Upozorenje:
Prilikom primjene preporučujemo korištenje zaštitnih rukavica kako ne bi došlo do neželjenog negativnog djelovanja na nježnu kožu ruku. Ako balzam ipak koristite bez zaštitnih rukavica, uklonite pažljivo sve ostatke balzama s ruku uz pomoć sapuna, tople vode i četkice. Koristite pažljivo, samo prema potrebi i s vremena na vrijeme. Može se koristiti samo u skladu s preporukama. Sadrži salicilnu kiselinu. Nije prikladno za djecu do 3 godine.

Osobine

Tip kože
za sve tipove kože
Aktivne tvari
salicilna kiselina, arganovo ulje, vitamin E

Ocjena Bione Cosmetics Cannabis1