BaByliss Curl Secret C1201E

automatski uvijač za kosu

BaByliss Curl Secret C1201E automatski uvijač za kosu
BaByliss Curl Secret C1201E automatski uvijač za kosu
automatski uvijač za kosu

Kod: BBS1806 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
BaByliss Curl Secret C1201E
automatski uvijač za kosu

Opis proizvoda BaByliss Curl Secret C1201E

Uvijač za kosu BaByliss Curl Secret C1201E napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.

Svojstva:

  • uvija kosu bez natezanja i kidanja
  • brzo se zagrijava
  • digitalni zaslon
  • rotirajući kabel
  • funkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnosti

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute za uporabu.

Osobine

Tip punjenja
kabelski

O brendu BaByliss

Brand BaByliss je utjelovljenje profesionalne njege. Nastao je tijekom vrlo pulsirajućih 60-ih godina prošlog stoljeća. Na filmskim platnima je dominirala Brigitte Bardot, obožavateljice su padale u nesvijest na koncertima Beatlesa, a Pariz je bio grad gdje su se odigravali najvažniji događaji u svijetu mode.

Nedaleko od Eiffelovog tornja, na svojoj ideji naporno je radio frizer René Leliévre i upravo u njegovom salonu je nastao prvi električni uvijač za kosu. Ovaj revolucionarni aparat je uskoro doživio veliki uspjeh i postao veliki hit. Na svijet je došao novi brand BaByliss.

Tijekom godina, BaByliss je postao jedan od svjetskih lidera na području njege kose, a istovremeno i jedan od najprodavanijih brandova u kategoriji ravnanja kose. Aparati BaByliss za ljepotu i njegu kose se danas koriste kako u kućanstvima tako i u salonima u preko 60 zemalja svijeta.