AvonSilky Soft Musk toaletna voda za žene

4×
Avon Silky Soft Musk toaletna voda za žene
Avon Silky Soft Musk toaletna voda za žene
Preporučena maloprodajna cijena
145,90kn

Uštedite 63%
50 ml
53,50kn

Kod: AVO4131 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 27. 09. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 29. 09. 2021.

Opis Avon Silky Soft Musk
Sastav

Jeste li jedna od nepopravljivih romantičarki? Istaknite svoju nježnu stranu cvjetnim parfemom. Avon Silky Soft Musk ženska toaletna voda oštrouman je dodatak prirodnoj ljepoti svake žene koja se voli osjećati ženstveno i senzualno.

  • cvjetni miris
  • za nježnu romantičarku
  • savršen parfem za ljetne večeri

Sastav mirisa
Uvod mirisnog sastava pripada aromatičnom ljiljanu koji opija vaša osjetila. Srce parfema otvara slatka vanilija, a impresivan kraj pripada senzualnom mošusu.

Priča o mirisu
Bila je 2016., kada je predstavljena Avon Silky Soft Musk ženska toaletna voda. Parfem i bočica nadahnuti su nježnošću žena i njihovim šarmom. Probudite svoju ženstvenost i dopustite si da neko vrijeme budete nježna i krhka.

Sastav

Sadržaj
mošus, ljiljan, vanilija
Vrsta mirisa
cvjetni

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon Silky Soft Musk2