Avon Man Edgetoaletna voda za muškarce

Avon Man Edge toaletna voda za muškarce
Avon Man Edge toaletna voda za muškarce
75 ml
90,90kn

Kod: AVO06591 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 03. 04. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 07. 04. 2020.

Opis parfema Avon Man Edge
Sastav

Toaletna voda Avon Man Edge je izrazito muževan miris koji će vam pružiti samopouzdanje u bilo koje doba dana.

  • miris citrusa
  • za modernog kavalira
  • za svaki dan

Sastav

Sadržaj
brazilska naranča, ebanovina, žalfija (kadulja)
Vrsta mirisa
limuna

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon Man Edge