Ashleigh & Burwood London Golden Sunsetpoklon set I.

Ashleigh & Burwood London Golden Sunset poklon set I.
Ashleigh & Burwood London Golden Sunset poklon set I.
poklon set I.

Kod: ABL0038 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

lampa 11 x 8 cm + punjenje 250 ml

Moroccan Spice

Opis parfema Ashleigh & Burwood London Golden Sunset
Sastav

Katalitička svjetiljka Ashleigh & Burwood London Golden Sunset je savršen dodatak za domove, urede, hotele i wellness centre. Tajna katalitičke svjetiljke temelji se na principu katalitičke reakcije – gorenje bez plamena. Svjetiljka je namijenjena kako za unošenje ugodnog mirisa, tako i za čišćenje i dezinfekciju zraka u zatvorenim prostorima.

Svojstva:

  • u prostoriji uništava sve neugodne mirise uključujući i duhanski dim, mirise od kuhanja ili mirise od kućnih ljubimaca
  • možete ju ostaviti i bez nadzora
  • Mirisom oplemenjuje cijeli prostor
  • miris začina
  • topli miris
  • orijentalna aroma

Način upotrebe:
Punjenje za katalitičku svjetiljku je uključeno. Koristite po priloženim uputama. Sa svjetiljke uklonite ukrasni i poklopac za gašenje, pa pomoću lijevka ulijte mirisnu esenciju do 2/3 lampe. Vratite plamenik s kamenčićem u svjetiljku i zatvorite poklopcem za gašenje.Nakon 20 minuta, dok miris preko plamenika dođe sve do kamenčića, uzmite upaljač i kamenčić upalite. Ostavite da gori tri do pet minuta, nakon čega ga ugasite, kamenčić prekrijte ukrasnim poklopcem. Katalitički proces je ovim započet i svjetiljka će ubrzo početi mirisati. Nakon što postignete željeni intenzitet mirisa, zamijenite ukrasni poklopac za gašenje. Time će se završiti katalitička reakcija.

Sastav

Sadržaj
muškatni oraščić, sandalovina, med, drvo agara, naranča, jantar, zemljani tonovi
Vrsta mirisa
začinski, drveni
Tip seta
Poklon set

Ocjena Ashleigh & Burwood London Golden Sunset