Ashleigh & Burwood London Fairy Ballpoklon set

Ashleigh & Burwood London Fairy Ball poklon set
Ashleigh & Burwood London Fairy Ball poklon set
poklon set

Kod: ABL07979 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

lampa 11 x 8 cm + punjenje 250 ml + lijevak

Fresh Linen

Opis parfema Ashleigh & Burwood London Fairy Ball
Sastav

Katalitička svjetiljka Ashleigh & Burwood London Fairy Ball je savršen dodatak za domove, urede, hotele i wellness centre. Tajna katalitičke svjetiljke temelji se na principu katalitičke reakcije – gorenje bez plamena. Svjetiljka je namijenjena kako za unošenje ugodnog mirisa, tako i za čišćenje i dezinfekciju zraka u zatvorenim prostorima.

Svojstva:

  • možete ju ostaviti i bez nadzora
  • u prostoriji uništava sve neugodne mirise uključujući i duhanski dim, mirise od kuhanja ili mirise od kućnih ljubimaca
  • Mirisom oplemenjuje cijeli prostor

Način upotrebe:
Punjenje za katalitičku svjetiljku je uključeno. Sa svjetiljke uklonite ukrasni i poklopac za gašenje, pa pomoću lijevka ulijte mirisnu esenciju do 2/3 lampe. Vratite plamenik s kamenčićem u svjetiljku i zatvorite poklopcem za gašenje.Nakon 20 minuta, dok miris preko plamenika dođe sve do kamenčića, uzmite upaljač i kamenčić upalite. Ostavite da gori tri do pet minuta, nakon čega ga ugasite, kamenčić prekrijte ukrasnim poklopcem. Katalitički proces je ovim započet i svjetiljka će ubrzo početi mirisati. Nakon što postignete željeni intenzitet mirisa, zamijenite ukrasni poklopac za gašenje. Time će se završiti katalitička reakcija. Koristite po priloženim uputama.

Sastav

Sadržaj
frangipani, zračni tonovi, ljekovita lavanda, svježi tonovi, aloe vera, agrumi
Tip seta
Poklon set
Karakter mirisa za dom
čisti

Ocjena Ashleigh & Burwood London Fairy Ball