Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra poklon set I.

Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra poklon set I.
Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra poklon set I.
poklon set I.

Kod: ABL08077 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

lampa 1 kom + punjenje 250 ml

Fresh Linen

Poklon za vas
Upišite kod home20 u košaricu i ostvarite 20 % popusta na mirise za dom.

Opis Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra
Sastav

Katalitička svjetiljka Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra je savršen dodatak za domove, urede, hotele i wellness centre. Tajna katalitičke svjetiljke temelji se na principu katalitičke reakcije – gorenje bez plamena. Svjetiljka je namijenjena kako za unošenje ugodnog mirisa, tako i za čišćenje i dezinfekciju zraka u zatvorenim prostorima.

Svojstva:

  • prozračni čisti miris
  • u prostoriji uništava sve neugodne mirise uključujući i duhanski dim, mirise od kuhanja ili mirise od kućnih ljubimaca
  • možete ju ostaviti i bez nadzora

Set sadrži:

  • lampa 1 kom
  • punjenje 250 ml

Način upotrebe:
Koristite po priloženim uputama. Punjenje za katalitičku svjetiljku je uključeno. Sa svjetiljke uklonite ukrasni i poklopac za gašenje, pa pomoću lijevka ulijte mirisnu esenciju do 2/3 lampe. Vratite plamenik s kamenčićem u svjetiljku i zatvorite poklopcem za gašenje.Nakon 20 minuta, dok miris preko plamenika dođe sve do kamenčića, uzmite upaljač i kamenčić upalite. Ostavite da gori tri do pet minuta, nakon čega ga ugasite, kamenčić prekrijte ukrasnim poklopcem. Katalitički proces je ovim započet i svjetiljka će ubrzo početi mirisati. Nakon što postignete željeni intenzitet mirisa, zamijenite ukrasni poklopac za gašenje. Time će se završiti katalitička reakcija.

Sastav

Tip seta
Poklon set
Mirisi za dom
čisti

Ocjena Ashleigh & Burwood London Arctic Tundra